Dizájnos lett a megújult Akvárium Klub

márc 19 • Kult & Art • Impress Magazin

Music bárral, új koncerttermekkel és bisztróval várja a megújult Akvárium Klub a látogatókat március 30-tól az Erzsébet téren.

A nyitó napon, délelőtt a Ghymes, este pedig a Magashegyi Underground ad szimfonikus nagykoncertet.

Világsztárok dedikált csillagai

Az Akvárium „Nagy hall” elnevezésű föld alatti koncerttermében a hang- és fénytechnika fejlesztése mellett a terem bútorzatát is kicserélték, így az 1500 fős teremben akár 600 ülőhely is kialakítható. Egy szinttel feljebb, a „Kis hall” azonos technikai adottságokkal 700 fő álló, vagy 300 fő ülő vendég befogadására vált alkalmassá a felújítás után.

A VOLT Music bár különlegessége, hogy a falakat a VOLT Fesztiválon korábban megfordult világsztárok eredeti, dedikált csillagai díszítik Skrillextől a Prodigyn át a Faith No More-ig.

11 copy

A VOLT Music Bar szerdától szombatig éjszakai programokkal nyitva tartó „klub lesz a klubban”, boxokkal, fotelekkel, 200 vendéget tud fogadni esténként, a hangulatról magyar és külföldi DJ-k gondoskodnak majd. Csütörtökönként ugyanitt a Petőfi rádió DJ-i pörgetik a lemezeket, amit a rádió élőben közvetíti majd.

A klub előterében, a mesterséges tó alatt nyíló Aqua Bisztró már a korai órákban reggelivel, később napi menüvel, illetve bisztró-konyhával várja a vendégeket. Az Akvárium a kortárs képzőművészet, a színház és más előadások rendszeres színhelye is lesz. A nyitás alkalmából 14 hazai kortárs képzőművész „Budapest 2014” címmel.

Ezt a cikket elolvashatod ANGOLUL is: itt

MTI/ Zentai Bogi

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »