Tom Cruise egy újabb lehetetlen küldetést teljesít: Jön az MI 5

máj 12 • Kult & Art • Impress Magazin

A Mission Impossible akciósorozat következő epizódjában különleges helyszínekre és mentális terhelésre számíthatunk.

Tom Cruise már régóta készen áll, hogy folytassa az ügynökkalandot, de először rendező, majd forgatókönyvíró hiányában váratott magára a forgatás.

2015. december 25-én kerül a mozikba

A sok hercehurca után végül megszületett a döntés: az új mozi, a Mission: Accepted (Küldetés: elfogadva) az Oscar díjas Christopher McQuarrie rendezésében 2015. december 25-én kerül a mozikba.

A Mission Impossible folytatásában Tom Cruise amellett, hogy ismét eljátssza Ethan Hunt ügynök szerepét, producerként is részt vesz. A Lehetetlen Küldetés egyébiránt a Paramount Pictures eddigi legdrágább mozifilmje és Tom Cruise első olyan produkciója, ahol producerként is részt vett. Az új filmben különleges helyszínekre és mentális terhelésre számíthatunk, ahogy ezt már megszoktuk.

Az új epizód forgatókönyvének megírására eredetileg Drew Pearce-t, a Vasember 3. szerzőjét kérték fel, végül Will Staples-re esett a választás, a sikeres videójáték íróra, aki jelenleg több készülőben lévő filmen is dolgozik, köztük a Ben Affleck rendezésében és főszereplésével születő Blood & Treasure című produkción.

Zentai Bogi

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »