Gördeszkás babakocsi sportos apukáknak

okt 29 • LifeStyle • Impress Magazin

A jópofa találmány nem titkolt célja, hogy az apukák számára is szórakoztatóvá és élvezetessé tegyék a gyereksétáltatást.

Így aztán valóban izgalmas a séta! A gördeszkás babakocsizás nem csak a gyerekek, hanem a szülők számára is szórakoztató élmény. Az újdonság a sportos babakocsikra specializálódott Quinny cég legújabb fejlesztése.

11 

Vidám gyereksétáltatás

A vidám közlekedési eszköz egyrészt örömteli élménnyé teszi a gyereksétáltatást, szabadság érzést nyújtva, ugyanakkor hasznos is, hiszen közlekedőeszközként gyorsabban, lendületesen lehet vele haladni és nagyobb távot lehet bebarangolni, mint egy átlagos tolható babakocsival.

22

Párnázott lökhárító és intuitív kézifék

Az új babakocsi biztonságos, tesztelt és sok fejlesztésen esett át, mire végleges formáját elérte. Fontos szempont volt a kényelem, a könnyen hordozhatóság és a biztonság.

l33

A kicsiket párnázott lökhárító védi, az intuitív kézifék rendszer pedig segíti az optimális irányíthatóságot. A bukósisak használata nem kötelező, de ajánlott. Bár a gördeszkás babakocsizás természetesen nem a száguldásról szól, nem árt az elővigyázatosság és a biztonság.

44

Tihanyi Petra

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »