Csokoládé kosárkák mogyoróvajjal töltve – 10 perces édesség

ápr 4 • Fűszer • Impress Magazin

Egyszerű és gyorsan elkészíthető ez a mogyoróvajjal töltött csokis finomság csokoládé olvasztással és fagyasztással.

Hozzávalók:

– ¼ csésze mogyoróvaj
– 2 tábla jó minőségű étcsokoládé
– apró papíralátétek

Elkészítése:

Olvaszd fel a csokoládét gőz fölött, majd készítsd elő a kis papírkosarakat. Csurgass mindegyikbe egy kevés olvasztott csokoládét úgy, hogy az oldalára is kerüljön belőle, majd tedd a mélyhűtőbe pár percre, hogy megszilárduljon a csokoládé.

Amint megkeményedett a csokoládé, vedd ki őket a mélyhűtőből, és tegyél mindegyik közepébe egy kávéskanálnyi mogyoróvajat. Ezt követően csurgass a tetejére újra egy kevés csokoládét, hogy befedje a tölteléket.

Tedd újra a mélyhűtőbe, amíg teljesen megkeményedik a csokoládé.

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »