-
2023. szept 29 •
Fűszer •
szerző: Impress Magazin
A köles számtalan gyógyító hatását az ókori civilizációk is ismerték. Mezopotámiában már 6000 évvel ezelőtt termesztették és fogyasztották...
-
2022. okt 24 •
Fűszer •
szerző: Impress Magazin
Egészséges és nagyon finom szendvicskrémek, pástétomok készíthetők tökmagból, napraforgóból, földimogyoróból, csicseriborsóból és kölesből. ...
-
2020. jan 17 •
Fűszer •
szerző: Impress Magazin
Megtévesztően élethű növényi sajtokat lehet készíteni kesudióból, a vegánok, a laktózérzékenyek és a paleo étrendet követők nagy örömére....
-
2020. jan 16 •
Fűszer •
szerző: Impress Magazin
Négy nagyon egyszerű gluténmentes kenyér recept, fehérjében gazdag alapanyagokból. A vöröslencse, kinoa, hajdina és zabpehely kenyerek olaj- és élesztőmentesek is. ...
-
2019. dec 4 •
Fűszer •
szerző: Impress Magazin
A zserbó az egyik legfinomabb sütemény, melynek sütés nélküli golyó változata sokkal gyorsabban és könnyebben elkészíthető...
-
2019. dec 1 •
Fűszer •
szerző: Impress Magazin
A Marinara szószban sült karfiol steak olvadt Mozzarellával egy igazi mediterrán ízvilágú fogás, amely képes mindnekinek meglepetést okozni...
-
2019. nov 25 •
Fűszer •
szerző: Impress Magazin
A csicseriborsó ragu egy egészséges, laktató és nagyon finom indiai étel, melyet hagyományos indiai vagy akár magyaros fűszerezéssel is elkészíthetünk. ...
-
2019. nov 9 •
Fűszer •
szerző: Impress Magazin
A cukkini zakuszka új íze lehet a gasztronómiai repertoárunknak. Tésztaszósz, töltelék vagy pástétom formájában is felhasználható. Érdemes kipróbálni!...
-
2019. ápr 28 •
Fűszer •
szerző: Impress Magazin
A mexikói kréker tulajdonképpen egy gluténmentes kenyér, amit a tápanyagban gazdag kinoából készítenek, ezért nagyon egészséges. Kenyér helyett is fogyaszthatjuk...
-
2017. márc 11 •
Fűszer •
szerző: Impress Magazin
Ez a joghurtos salátás vegetáriánus szendvics sült padlizsánnal, lehet...