Angelina utolsó filmszerepe Kleopátra – majd végleg humanitárius lesz

jún 3 • Kult & Art • Impress Magazin

Angelina Jolie Kleopátraként szerepel utoljára a filmvásznon, majd visszavonul és minden idejét a rendezésnek és a humanitárius munkának szenteli.

„Csodálatos karrier áll mögöttem, és nagyon boldog vagyok, hogy ennyi lehetőségem nyílt a történetmesélésre és a munkára” – mondta a színésznő. „Örülök annak, hogy lehetőségem van az ehhez hasonló karakterek eljátszására, szeretnék azonban az írásra és a rendezésre koncentrálni, de mindennek felett több időt szentelni az ENSZ-szel való közös munkámra” – nyilatkozta Jolie.

A Nílus királynője

Az Oscar-díjas amerikai színésznő a BBC Radio Five Live műsorában erősítette meg a Nílus királynőjének filmvászonra való visszatérését. „Dolgozunk rajta. Különböző rendezők kerültek szóba és számos tárgyalás folyik. A forgatókönyvet Eric Roth jegyzi, aki kedves barátom és briliáns író” – fogalmazott Jolie, aki legújabb filmjét, a Demóna című Disney-produkciót népszerűsítette a műsorban.

A hollywoodi híresség a sajtótájékoztatón jelentette be azt is, hogy szeretne felhagyni a színészkedéssel, hogy ezentúl a rendezésre és az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR) különmegbízottjaként végzett humanitárius munkájára tudjon koncentrálni.

Zentai Bogi

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »