koronavírus

Egy kínai orvos felfedezése: a koronavírus nagy dózisú C-vitaminnal gyógyítható

márc 1 • LifeStyle • Impress Magazin

Néhány kórházban már alkalmazzák a nagy dózisú intravénás C-vitamin terápiát, amely hatékonynak bizonyult a koronavírus gyógyításában.

A sanghaji kormány a múlt héten hivatalos ajánlást adott ki, amely szerintaz új COVID 19 koronavírust intravénás C-vitamin beadásával kellene kezelni.

A közlemény szerint a C-vitamin nagy mennyiségben látványos eredményeket hozhat a koronavírussal fertőzött betegek esetében – írja a nexusnewsfeed.com.

Néhány kórházban már alkalmazzák az intravénás C-vitamin terápiát

A betegség súlyosságától függően testtömeg-kilogrammonként 50-200mg/kg mennyiséget ajánlanak felnőttek esetében, amely akár a napi 4000-16000 mg-ot is elérheti. Ez egy rendkívül nagy mennyiségű C-vitamin, amit csak néhány napig, és kizárólag orvosi felügyelet mellett lehet alkalmazni!

 „Azért fontos a C-vitamin intravénás beadás, mert a C-vitamin 10-szer hatékonyabban szívódik fel, ha intravénásan kapják a betegek, mintha szájon át vennék be – mondta dr. Atsuo Yanagisawa professzor, a tokiói székhelyű Japán Intravénás Terápia Intézet elnöke.

Biztonságos és hatékony vírusölő módszer

Az intravénás C-vitamin terápia egy biztonságos és hatékony vírusölő módszer” – tette hozzá a professzor.

A Tongji kórházban február 20-án újabb négy koronavírus okozta súlyos tüdőgyulladásban szenvedő beteg gyógyult meg, akiknél intravénás C-vitamin terápiát alkalmaztak.

Dr. Richard Z. Cheng professzor fedezte fel a C-vitamin gyógyító erejét a koronavírussal szemben. Ő alkalmazta először koronavírusos betegeken sikerrel az intravénás C-vitaminterápiát. Jelenleg azért küzd, hogy minél több kórházban alkalmazzák ezt az egyszerű, olcsó és hatékony módszert a világjárvány megfékezésére.

Vértezzük fel magunkat a koronavírus ellen…

A COVID-19 vírusfertőzés megelőzésére dr. Cheng és dr. Yanagisawa azt javasolja, hogy mindenki szedjen C-vitamint. Szent-Györgyi Albert (a C-vitamin felfedezője) 1000 mg C-vitamint fogyasztott minden nap. Ez a mennyiség hosszú távon is biztonsággal szedhető.

A koronavírus elleni védekezés fontos része még az immunerősítés (természstes C-vitaminok, vírusölő növények, és természetes antioxidánsok fogyasztásával), a rendszeres kézmosás, valamint az emberekkel való testi kontaktus minimalizálása.

Globális Koronavírus Világtérkép – aktuális adatokkal

A Johns Hopkins Egyetem Globális Koronavírus Világtérképén nyomon lehet követni, hogy milyen ütemben terjed a koronavírus.

Mutatja, hogy összesen hányan kapták el, mennyien gyógyultak vagy haltak meg, valamint országonként is látható, hogy pontosan mennyi a fertőzöttek száma.

Fazakas Virág (Forrás: wordhealth.net, nexusneewsfeed.com)

A 10 legjobb vírusölő növény / A 15 legerősebb antioxidáns

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »