Útjára indult a szurkolói villamos

júl 7 • LifeStyle • Impress Magazin

A közelgő budapesti vízilabda Európa-bajnokság alkalmából péntektől újra közlekedik a trikolórba bújtatott szurkolói villamos.

A különjárat padlója hullámzó víz, tetején felhők úsznak, az üléseken pedig „Hajrá magyarok” feliratok pompáznak. A villamos falain pedig aktuális sport hírek és vízipólós fotók láthatók.

Hajrá magyarok!

Szurkolói villamossal először két éve, a londoni olimpia idején találkozhattak a magyar sportrajongók. A villamoson berendezett mozgó szurkolói klub a londoni játékok idején bebizonyította, hogy egyedülálló kezdeményezés és nagy népszerűségnek örvendett az utasok körében, akik együtt szurkoltak a magyar csapattal. A látványos trikolorba „bújtatott” villamos közelebb hozza a sportágat,  ezáltal a sportot is az emberekhez, akik akár a villamoson ülve is szurkolhatnak a női és férfi válogatottnak.

Fotó: MTI/ Illyés Tibor

Fotó: MTI/ Illyés Tibor


Július végéig közlekedik

A Vízilabda Szurkolói Villamos péntektől egészen a hónap végéig jár majd Budapesten, három vonalon, a 24-esen a Közvágóhíd és a Keleti pályaudvar, az 50-esen a Határ út és a pestszentlőrinci Béke tér, valamint a 61-esen a Hűvösvölgy és a Móricz Zsigmond körtér között lehet vele találkozni.

A járaton elhelyezett monitorokon megismerkedhetnek az utasok a férfi és a női válogatott játékosaival, nyomon követhetik majd a július 14-én kezdődő Eb eseményeit, ugyanakkor fényképes tudósításokat is olvashatnak a sportág korábbi sikereiről, például a férfi együttes tavalyi világbajnoki győzelméről is.

Ezt a cikket elolvashatod ANGOLUL is: itt

MTI/ Zentai Bogi

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »