Spenót tortilla avokádó krémmel
A nyers zöldségek számtalan lehetőséget kínálnak. Íme, egy újabb színes, vidám egyszerűen és gyorsan elkészíthető egészséges előétel – kizárólag friss zöldségekből!
A vegetáriánus étrend tárházából hozott a rawsomeveganlife gasztro-bloggere Emily, egy újabb izgalmas receptet. A színes és vidám előétel nem csak esztétikus, hanem egy valóban ízletes fogás!
Hozzávalók:
– 3 nagy spenótlevél (vagy saláta)
– 1 avokádó
– 1 citrom leve
– 1 nagy sárgarépa
– 1 cékla
– 1 cukkini
Elkészítése:
Szeletelt csíkokra a sárgarépát, céklát és cukkinit, majd tett félre!
Törd össze villával az avokádó húsát, majd keverd hozzá a citrom levét, és keverd simára. Az avokádókrémmel kend meg vékonyan a spenót vagy salátaleveleket, majd helyezd rá a zöldségcsíkokat.
Tekerd fel szorosan, de óvatosan a spenót vagy salátaleveleket! Hagyd állni 5-10- percig, majd vágd ketté egy éles késsel! A spenót vagy saláta tortilla bármilyen salátaszósszal tálalható!
Kapcsolódó cikkek
« Ilyen lesz a világ első kristályhotele – az Ametiszt hotel Megújul a Művészetek Völgye fesztivál »