Megszépültek a budapesti strandok – indul a strandszezon

ápr 30 • LifeStyle • Impress Magazin

Május 1-jén indul a budapesti strandszezon, elsőként a Dagály és Palatinus nyitja meg kapuit, ekkor indul a hullámszolgáltatás a Gellért fürdőben.

A Budapest Gyógyfürdői (BGYH) Zrt. csaknem 40 millió forintot fordított arra, hogy a fürdők, strandok megszépült környezetben, új szolgáltatásokkal várják a vendégeket. A nyári időszakban 35 hektárnyi zöld területet gondoznak a kertészek, a strandok területén mintegy ötvenezer egynyári virágot ültettek el, és szinte valamennyi strand gyermekmedencéje új csúszdát kapott.

Augusztus 1-jén ismét strandok éjszakája

A Paskál strandfürdőt május 24-én, a Római és a Csillaghegyi strandfürdőt május 31-én nyitják meg, a Pünkösdfürdői strandfürdőt pedig június 7-én.

A Széchenyi fürdőben szombatonként Szecska-partyt tartanak, amelyen minden alkalommal más zenei műfaj – funk, soul, R’n’B, house, dance floor jazz – mutatkozik be. 2014. augusztus 1-jén ismét megrendezik a Strandok éjszakája programot, amelyhez a Palatinus stranddal kapcsolódik a BGYH Zrt., valamint a nyár folyamán számos egyéb családi és sportrendezvénnyel teszik még színesebbé a strandok életét.

A strandok változatlan jegyárakkal, számos kedvezménnyel, családi jegyekkel, strandváró nappal készülnek a szezonra.

Ezt a cikket elolvashatod ANGOLUL is: itt

MTI/ Zentai Bogi

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »