Nap Templom épül egy nevadai fesztiválra a sivatag közepén

júl 5 • Enteriőr • Impress Magazin

A nevadai Black Rock sivatagban felállított Nap Templom egy spirituális pihenőhely lesz egy augusztusi művészeti fesztiválon.

A Nap Templom egy augusztusi fesztiválra készül, mely művészeti és zenei produkcióknak ad majd otthont a nevadai Black Rock sivatagban.

Különleges technológiával készült

Az ideiglenes pavilon különlegessége, a dizájnos formatervezésen túl, hogy a tervező Josh Haywood minden apró részletet különleges technológiával készített. A Hayam Sun Temple aprólékos díszeit lézerrel vágta ki.

11


Egy spirituális pihenőhely

A spanyolországi Alhambra hangulatát és stílusát idéző apró részletességgel megalkotott geometrikus pavilon egyfajta spirituális pihenőhely lesz a nevadai sivatagban augusztus 25. és szeptember 1. között, ahol a fesztiválozók menedékre lelhetnek az erős napsütés elől is.

22

 

Az átszűrődő fény aranyhálót vetít a földre

A csipkézett pavilonnak még az árnyéka is látványos. Ahogy a napsugarak átszűrődnek a kifaragott mintákon, és a földre vetülnek a díszes minták, a pavilon sziluettje egy aranyháló képét vetít a földre. Éjszaka pedig szintén különleges látványt nyújt, ahogy minden pillére belülről díszkivilágítást kap. Úgy fog világítani a nevadai éjszaka sötétjében, mint egy hatalmas fénytemplom.

232

Tihanyi Petra

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »