Ingyenes strandkönyvtár nyílt a tiszafüredi szabadstrandon – társasjátékok is kölcsönözhetők

júl 12 • Kult & Art • Impress Magazin

Ne csak csobbanjon, olvasson! szlogennel nyílt meg egy kis faházikóban az új  strandkönyvtár, a tiszafüredi szabadstrandon.

A Tiszafüredi szabadstrand július 2-án nyitotta meg az ingyenesen működő strandkönyvtárát, – könyvekkel, folyóiratokkal, társasjátékokkal – egy hangulatos kis faházban.

Hangulatos tóparti strandkönyvtár

„Egy hete nyitottuk meg a szabadstrandon a strandkönyvtárat, a szabadidejüket a Tisza- parton töltő könyvbarátok számára” – írják a szervezők a könyvtár Facebook oldalán.

„Az érdeklődők szívesen vették igénybe az árnyas fák alatt ezt az ingyenes kulturális szolgáltatásunkat (kölcsönzés, újságolvasás, társasjátékok).”

Ingyenes strandkönyvtár nyílt a tiszafüredi szabadstrandon

Ne csak csobbanjon, olvasson!

Az új kezdeményezés egy hangzatos szlogennel csábítja a strandolókat és a könyvbarátokat az olvasásra. A kínálatban elsősorban könnyedebb szórakozást nyújtó kiadványok találhatók, melyek gyorsan – akár néhány óra alatt – kiolvashatók.

Mintegy száz kötetből válogathatnak az olvasók, romantikus történetek, szépirodalom, krimik, versek, fantasztikus és kalandregények egyaránt megtalálhatók a kihelyezett polcokon.

Ingyenes strandkönyvtár nyílt a tiszafüredi szabadstrandon

Társasjátékok is kölcsönözhetők

A könyvtár ötletgazdái a kisgyermekes családokra is gondoltak, a legkisebbek számára színes ceruzákat, képes kiadványokat, mesekönyveket kínálnak.

A fiatalok időtöltését pedig szintén ingyenesen kölcsönözhető társasjátékokkal szeretnék tartalmasabbá, szórakoztatóbbá tenni.

Ingyenes strandkönyvtár nyílt a tiszafüredi szabadstrandon

A vízparti faházikót a helyi önkormányzat biztosítja

A vízparti, kis faházikót, melyben a strandkönyvtár kialakításra került, a helyi önkormányzat bocsájtotta a strand rendelkezésére.

A tiszafüredi strandkönyvtár ingyenes szolgáltatásait július 31-ig keddtől szombatig 11-17 óráig vehetik igénybe a strandon tartózkodó vendégek.

Fazakas Virág

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »