Ingyenes online könyvtárat nyitott az UNESCO és a Nature

nov 12 • Kult & Art • Impress Magazin

Az angol nyelvű adatbank első változata a Nature folyóirat 300 cikkét, 25 tudományos e-könyvét és a Nature Education 70 videóját tartalmazza.

Az World Library of Science (WLoS) elnevezésű könyvtár indulását hétfőre, a tudomány világnapjára időzítették.

Tudásmegosztás és egymástól való tanulás támogatása

Az ingyenesen letölthető könyvek és videók folyamatosan bővülő tárháza a tudományos és kiemelten a természetvédelmi oktatás támogatására jött létre.

A portálon a diákok csoportokat alakíthatnak, felvehetik a kapcsolatot más osztályokkal. Az adatbank célja, hogy erősítse a természettudományos képzést és elérhetővé tegye a legfrissebb tudományos információkat a szegényebb régiókban tanulók számára is.

A WLoS több mint egy hagyományos könyvtár, ez egy dinamikus erőforrás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy másokkal együttműködve, személyre szabottan tanuljon, és együttműködjön másokkal. A új online könyvtár elősegíti a

A World Library of Science indulásakor genetikai, sejtbiológiai, nanotechnológiai és alternatív energetikai területeket tanulmányozhatnak a felhasználók. Minden témához tudományos cikkek, könyvek, fotók és videók tartoznak.

Zentai Bogi

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »