Legyen zöld a szülinapod! Hívd meg környezetbarátaidat!

márc 21 • LifeStyle • Impress Magazin

Szereti a gyermeked a természetet, a növényeket, állatokat? Az Indiánok földjén vagy a Tündérek kertje szülinap egy igazi csoda a gyerekek számára, ahol mindeközben a zöld életmóddal is megismerkedhetnek.

A Humusz Ház zöld szülinap programja egy olyan rendhagyó zsúr a gyerekeknek, amiből a sok-sok különleges játék közben észrevétlenül beszivárog a természet szeretete, a környezettudatos gondolkodás is az eseménybe.

Végre egy zsúr, ami nem a műanyag tányérokról, tucatdíszekről és műételekról szól, ahol nem marad hátra akár több száz eldobós evőeszköz, étkészlet. Egy igazi zöld oázisban várja a Humusz Ház a szülinaposokat, választható tematikus programokkal.

Indiánok földjén szülinap (~5-10 éveseknek)

Yas és Kiowa, az indián gyerekek izgalmas kalandba keverednek, de furfangosságuk és sólyom barátjuk segítségével sikerül megmenteniük a bajba jutott mókus testvéreket.

A szülinapos gyerekcsapatot egy inspiráló mesével, indián ruhákkal, fejdísszel és sok játékkal várjuk, hogy egy délutánra az indiánok földjére varázsoljuk őket. Festett lábnyomok, gyerekíjjak, sátor, bőrdob, lovak, filctűz és a mesében szereplő állatok garantálják az élményt, emellet pedig két idiános zászlófüzér és egy hozzá illő terítő teszik még szebbé az ünneplést.

Lányoknak és fiúknak egyaránt ajánljuk ezt a szülinapi tematikát.

Nézd meg a képeket —>

Tündérek a kertben szülinap (~4-8 éveseknek)

A kis erdei tündérek a virágok kibújását segítik minden évben. Most azonban nagy baj történt a Tündérlaki erdőben, a virágok színét elfújta a jéghideg északi szél. A tündérkirálynő szerencsére tudja kihez fordulhatnak segítségért: a madarak régi szövetségeseik. De egy kis hiba csúszik a folyamatba… 

Egy izgalmas mesével, tündérszoknyákkal, gyönyörű fejdíszekkel és sok játékkal várjuk a szülinapos gyerekcsapatot. Varázspálcák, virágok, kosárkák, madarak, színes tollak és egy baldachin varázsolja el a kis tündéreket. Két szülinapi füzér és egy hozzá illő terítő teszi még szebbé az ünnepet!

Ez egy igazi lányos szülinap, de a fiúk sem fognak kimaradni, nekik is készülünk fejdísszel!

Nézd meg a képeket —>

Állatok a kertben szülinap (7+ éveseknek)

Vajon kik élnek a föld alatt, az avarban, a kerti tóban, a komposztban, a cserjéken és fákon? Nálunk a szülinapi gyerekcsapat valódi kutatócsoporttá alakulhat át, együtt felfedezzük a kert élővilágát.

Mikroszkóp alatt megfigyeljük őket egészen közelről, majd az ifjú kutatók egy állatos vetélkedőn mérhetik össze tudásukat. Madarak, rovarok, emlősök – Neked melyik kedvenc fajod? Mit tehetsz, hogy a saját kertedben is találkozhass vele?

Ez egy igazán zöld szülinap, a legkíváncsibb gyerekeknek!

Nézd meg a képeket —>

Alkotó szülinap (7+ éveseknek)

Ha gyermeked szereti az állatokat, imád rajzolni, festeni, ragasztani, akkor ezt a szülinapot Neki találtuk ki! Alkotás közben közelebbről megismerünk egy-egy állatfajt, az elmélyült munkában sokkal jobban meg tudjuk figyelni a részleteket. A hangulatos kert hatalmas fái alatt beszélgetünk, falatozunk, de ha az idő nem kedvez a kinti programnak, akkor a házba is be tudunk húzódni, ahol egy nagy terem vár Benneteket! Kollázs technikával dolgozunk, főként vágunk és ragasztunk, nem kell rajztudás hozzá. Az elkészült alkotásokat természetesen hazavihetitek.

Kicsiknek és nagyoknak, gyerekeknek és felnőtteknek is szívesen vállaljuk az Alkotó szülinap megtartását! Hogy milyen állatcsoport lesz az alkotás témája, ez rajtatok múlik – gyönyörű színes bogarak, varázslatos madarak – a döntés a Tiétek!

Nézd meg a kedvcsináló képeket —>

További részletek: https://humusz.hu/gyerekzsur

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »