Fesztiválok idején…

aug 6 • ÖKO-világ • Impress Magazin

A nyári fesztiváloknak megvan a maga jellegzetes hangulata, életérzése, melyhez laza, bohém és felszabadultságot sugárzó ruhatár passzol.

Bohém stílus – a két ellentét

A bohém stílusnak a két fő jellegzetessége egymással teljesen ellentétes: az egyik a már-már puritánságba hajló egyszerűséget magukon hordozó, egyszínű blúzok és topok világa, a másik pedig a vibráló, élénk színekkel és mintákkal teli ruháké.

01
Mango

Könnyű és laza – mégis nőies

A fesztiválokon a fő szabály a kényelem, ugyanakkor, ha csinos szeretnél maradni a bulizós, csatangolós programok idején is, akkor válassz egy jeggingset mondjuk egy bohém, vidám virágmintás tunikával. Ez az összeállítás laza és kényelmes, ugyanakkor semmit nem veszített a nőiességből.

02
mango

Egyszerű, mégis stílusos

Ha egy egyszínű hófehér ruhához fonott táskát választasz, máris kész a fesztiválos szerelésed. Pláne, ha egy hatalmas karimájú szalmakalappal még stílusossá is teszed az összeállítást.

03
Mango

Csak egy ingblúz és más semmi…

A fesztiválok idején mindenkiből előbújik a mezítláb szaladgálós vidéki lány, aki egy szál virágmintás blúzban érzi magát jól. A bohém divat itt egyetlen ingblúzban öltött testet.

mango
mango

Hímzett motívumok

A nyári ruhák divatját minden évad meghatározza, az idei évben a hímzett és horgolt, illetve csipkés darabok jelentik a vezető trendet. Ha nyáron is szeretsz farmerben járni, semmi gond! Póló helyett válassz egy vékony pántos, csipkés topot, és máris kész a romantikus outfit!

A laza, szellős, spagetti pántos darabok igazán kényelmesek! A nyári ruhák mellett ez a legjobb választás nyárra. Ezek a fölsők farmer shorttal is remekül mutatnak.

Mango
Mango

Nyári ruhák

A fesztivál stílushoz legjobban a romantikus jellegű hímzett miniruhák passzolnak. Egyrészt, mert nőies, másrészt bohém, amolyan természet lánya hangulatú, ami a felszabadult nyár és a fesztiválok laza életérzését jól tükrözi.

mango
mango

 Zentai Bogi

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »