HIRDETÉS

Esküvői ruha trendek – romantikus, bálkirálynő és a vintage

máj 22 • ÖKO-világ • Impress Magazin

Az esküvői ruha trendek évről évre megújulnak. Idén a romantikus és a bálkirálynő fazon mellett extravagáns és vintage fazonokkal is találkozhatunk.

Femme Fatale – elegáns és nőies

Galia Lahav esküvői ruhakollekciója rendkívül merész és kihívó, mely minden ízében hangsúlyozza a nőiességet. Az eleganciát és nőiességet magán viselő kollekció ruhái között a hagyományos fehér szín mellett meg-megjelenik az ekrü és az arany. Hatalmas csipkefátylak pedig királynői jelleget öltenek a különleges kollekcióknak.

Esküvői ruha trendek
Galia Lahav

Egy kis vintage hangulat

Szintén Galia Lahav legújabb kollekciójánál maradva itt-ott felbukkant a korabeli időket idéző stílus és a vintage hangulat is. Galia az elegancia magasiskoláját tárja elénk, finom anyagokkal, érdekes megoldásokkal, látványos csipke és szatén kiegészítőkkel.

Esküvői ruha trendek
Galia Lahav

A romantika bája

Az esküvői ruhák klasszikus romantikája jeleik meg az ezüstösen csillogó hímzésekkel gazdagon díszített ruhákon. A hófehér menyasszonyi ruhán megjelenő kézzel varrt virágok sokasága szintén a romantikát idézi. A rózsa ugyanis a szerelem jelképe, mely ezúttal meghatározó díszítőelemként a menyasszonyi ruhákról köszön vissza. A szatén, a tüll és a selyemruhákon a rózsák gyűrt és nyomott mintás variációi különleges, egyedi látványt nyújtanak.

Esküvői ruha trendek

Látványos uszályok és különleges csipke kiegészítők

Stella York esküvői ruhái a különleges uszályok világába kalauzolnak el bennünket. A hatalmas földig érő fátylak helyett inkább hosszú uszályokat tervezett, melyek a testre simuló szűk fazonok kecses vonalát viszik tovább. A hímzett és csipke kiegészítők és fejdíszek szintén a finom eleganciát jegyzik.

Esküvői ruhák hatalmas fátylak
Stella York

Átlátszó csipke és mini tüll

Vera Wang legújabb esküvői ruha kollekciója extravagáns menyasszonyok számára készült. Az tetőtől talpig átlátszó csipkéből készült szűk fazonú ruha hosszú ingujjakkal fiatalos, modern stílust követ épp úgy, mint a mini tüllszoknya.

Extravagáns csipkék az esküvői ruhákon
Vera Wang

Könnyed tüll minden mennyiségben

A hagyományosnak mondható szatén anyagok mellett Stella York kollekciójában megjelentek a pillekönnyű, áttetsző tüll és organza fazonok. A gazdagon díszített felsőrészekhez egyszerű, letisztult stílusú alsórészek kerültek. A párosítás nagyon látványos, fiatalos és könnyed, igazi modern hercegnőknek.

gyönyörű esküvői ruhák
Stella York

Ezüstös csillogás

A hófehér esküvői ruhák mellett minden évben láthatunk egy-egy kísérleti jellegű kirándulást más színek világába is. Idén az pezsgő, az ekrü és a finom pasztell árnyalatú rózsaszín és az ezüstös csillogás jelent meg a palettán. Az A-vonalú ruhák mellett pedig a testre simuló szűk fazonok kerültek előtérbe.

Esküvői ruha trendek
Stella York

Formabontó aszimmetria hatalmas fodrokkal

A sellő fazonú esküvői ruhák többféle változatban köszöntek vissza az idei kollekciók között. A lágyan omló, egymásra rétegelt rézsútos fodrok, és a testvonalat követő karcsú sziluettű ruhák modern stílust követnek.

esküvői ruhák
Stella York

A bálkirálynő stílus

Természetesen a klasszikus bálkirálynő stílus sem maradhat ki az idei felhozatalból. Stella York gyönyörű földig érő szaténruhákat tervezett ékkövekkel díszített övekkel, tüll és organza variációkkal. A kecses vonalú, karcsúsított ruhák varázslatos megjelenést biztosítanak egy különleges esküvőhöz.

a bálkirálynő stílus
Stella York

Tihanyi Petra

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »