Esküvői ruha trendek – romantikus, bálkirálynő és a vintage

máj 22 • ÖKO-világ • Impress Magazin

A menyasszonyi ruhák évről évre megújulnak. A romantikus, vintage és virágmintás fazonok azonban mindig népszerűek maradnak.

Femme Fatale – elegáns és nőies

Galia Lahav esküvői ruhakollekciója rendkívül merész és kihívó, mely minden ízében hangsúlyozza a nőiességet. Az eleganciát és nőiességet magán viselő kollekció ruhái között a hagyományos fehér szín mellett meg-megjelenik az ekrü és az arany. Hatalmas csipkefátylak pedig királynői jelleget öltenek a különleges kollekcióknak.

Esküvői ruha trendek
Galia Lahav

Egy kis vintage hangulat

Szintén Galia Lahav legújabb kollekciójánál maradva itt-ott felbukkant a korabeli időket idéző stílus és a vintage hangulat is. Galia az elegancia magasiskoláját tárja elénk, finom anyagokkal, érdekes megoldásokkal, látványos csipke és szatén kiegészítőkkel.

Esküvői ruha trendek
Galia Lahav

A romantika bája

Az esküvői ruhák klasszikus romantikája jeleik meg az ezüstösen csillogó hímzésekkel gazdagon díszített ruhákon. A hófehér menyasszonyi ruhán megjelenő kézzel varrt virágok sokasága szintén a romantikát idézi. A rózsa ugyanis a szerelem jelképe, mely ezúttal meghatározó díszítőelemként a menyasszonyi ruhákról köszön vissza. A szatén, a tüll és a selyemruhákon a rózsák gyűrt és nyomott mintás variációi különleges, egyedi látványt nyújtanak.

Esküvői ruha trendek

Látványos uszályok és különleges csipke kiegészítők

Stella York esküvői ruhái a különleges uszályok világába kalauzolnak el bennünket. A hatalmas földig érő fátylak helyett inkább hosszú uszályokat tervezett, melyek a testre simuló szűk fazonok kecses vonalát viszik tovább. A hímzett és csipke kiegészítők és fejdíszek szintén a finom eleganciát jegyzik.

Esküvői ruhák hatalmas fátylak
Stella York

Átlátszó csipke és mini tüll

Vera Wang legújabb esküvői ruha kollekciója extravagáns menyasszonyok számára készült. Az tetőtől talpig átlátszó csipkéből készült szűk fazonú ruha hosszú ingujjakkal fiatalos, modern stílust követ épp úgy, mint a mini tüllszoknya.

Extravagáns csipkék az esküvői ruhákon
Vera Wang

Formabontó aszimmetria hatalmas fodrokkal

A sellő fazonú esküvői ruhák többféle változatban köszöntek vissza az idei kollekciók között. A lágyan omló, egymásra rétegelt rézsútos fodrok, és a testvonalat követő karcsú sziluettű ruhák modern stílust követnek.

esküvői ruhák
Stella York

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »