Digitális vázlatfüzet kreatívoknak

aug 13 • LifeStyle • Impress Magazin

A legjobb ötletek mindig a legváratlanabb pillanatokban jönnek, amikor nincsen hová feljegyezni őket. A digitális vázlatfüzet azonban mindig kéznél van.

A kreatív applikációkra specializálódott morpholio legújabb fejlesztése a „journal”, a digitális vázlatfüzet, melybe bármikor rajzolhatsz, tervezhetsz, jegyzetelhetsz.

Grafika és festés a mobilon

A „journal” applikáció teljesen újraértelmezi a vázlatfüzet fogalmát és remek eszközt ad a digitális művészek kezébe. Grafikák, festmények is készíthetők vele művészi színvonalon.

11 

Digitális írószerekkel alkothatsz

A lapozgatós „journal” applikációt mindennapos tervezgetéshez, inspirációk feljegyzésére, tervek skiccelésére alkották meg tervezők, építészek, fotósok, művészek és kreatívok számára, melyhez jó minőségű digitális rajz és írószerek is járnak. Számtalan toll, színes ceruza, festék áll a rendelkezésre az alkotáshoz.

A művész készletben ecsetek, tollak, szénceruzák és egyéb eszközök teszik lehetővé a finom, művészi színvonalú festést és rajzolást.

 

Scroll helyett…

Bár, a könyvek és újságok és papírvázlatok világa lassan a múltba vész, a digitális vázlatfüzet egy megoldást mégis az offline világból vett át. A rengeteg vázlat, fotó és jegyzet között ugyanis a jól megszokott, legördíthető scroll helyett lapozgatva lehet böngészni.

3

 

Ebben úttörő ez a megközelítés, mely az érintőképernyőkön viszonylag újdonságnak számít. Ultra gyors, optimalizált lapogatós rendszer teszi a kis mobil könyvet alkalmassá arra, hogy másodpercek alatt megtalálj benne bármit.

Tihanyi Petra

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »