Rejtett bútorok egy madridi mini lakásban

aug 13 • Enteriőr • Impress Magazin

Egy apró, örökké változó padlástéri otthon tele meglepetésekkel és kreatív ötletekkel az everyday life invents itself csapatától.

A madridi everiday life invents itself építészei egy padlásteret változtattak folyton változó otthonos lakótérré különböző plafonból előbukkanó és padlóba rejtett bútorokkal.

11

Plafonból előbukkanó mini konyha

A kreatív spanyol lakberendezők szerint a lakást egy színpad, ahol az életünket játsszuk nap mint nap. A bútorok a díszletei a folyamatosan változó lakótérnek. Egy apró lakás esetében pedig a színházhoz hasonlóan ezek a díszletek rejtett helységekből bukkannak elő. A mennyezetből például egy felfüggesztett étkezőgarnitúra és a konyhaszekrény is elővarázsolható.

22

..majd nappali

Ha pedig az étkezésnek vége, akkor egy kényelmes nappalivá változik az egyszobás tér, és a mennyezetből előkerülnek a felfüggesztett könyvespolcok és a függőágy.

66

Padlóba rejtett sminktükör

Ez a mini lakás valóban egy meglepetésekkel teli praktikus otthon lett. Az emeleti szinten található a födémbe süllyesztet fürdőkád, egy felnyitható sminktükör és egy mini ruhásszekrény.

44

Ebben a kislakásban minden eltüntethető és elővarázsolható különféle, rejtett helyekről. Az építészek ezt a lakást kísérletnek szánták a mini lakótér adta lehetőségek kreatív megoldásaként.

33

A felső szinten található hálószoba padlójába pedig egy kipárnázott mélyedést rejtettek, mely éjjel ágyként funkcionál.

55

 Tihanyi Petra

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »