-
2023. nov 2 •
ÖKO-világ •
szerző: Impress Magazin
Saját egészségünket és a környezetünket is óvhatnánk a növényi-alapú húshelyettesítőkkel, egyelőre mégsem keresettek eléggé ezek a termékek. Erre hívja fel a figyelmet Szenderák János, a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karának...
-
2022. okt 24 •
Fűszer •
szerző: Impress Magazin
Egészséges és nagyon finom szendvicskrémek, pástétomok készíthetők tökmagból, napraforgóból, földimogyoróból, csicseriborsóból és kölesből. ...
-
2020. jan 17 •
Fűszer •
szerző: Impress Magazin
Megtévesztően élethű növényi sajtokat lehet készíteni kesudióból, a vegánok, a laktózérzékenyek és a paleo étrendet követők nagy örömére....
-
2019. dec 7 •
Fűszer •
szerző: Impress Magazin
Egészséges és különleges édesség a pisztáciában meghempergetett csokoládés banán sushi, amely néhány perc alatt elkészíthető. ...
-
2019. dec 1 •
Fűszer •
szerző: Impress Magazin
A Marinara szószban sült karfiol steak olvadt Mozzarellával egy igazi mediterrán ízvilágú fogás, amely képes mindnekinek meglepetést okozni...
-
2019. nov 25 •
Fűszer •
szerző: Impress Magazin
A csicseriborsó ragu egy egészséges, laktató és nagyon finom indiai étel, melyet hagyományos indiai vagy akár magyaros fűszerezéssel is elkészíthetünk. ...
-
2019. jún 2 •
ÖKO-világ •
szerző: Impress Magazin
Az ehető evőeszközök, 100 %-ban lebomló, tisztán növényi (vegán) alapanyagokból készülnek. Környezetbarát ötlet az eldobható műanyag helyettesítésére...
-
2017. márc 9 •
Fűszer •
szerző: Impress Magazin
A zabpelyhes zöldségpogácsák rendkívül változatosan és könnyen elkészíthetők, ízlés szerint bármilyen zöldséggel variálhatók...
-
2017. márc 7 •
Fűszer •
szerző: Impress Magazin
Tészta helyett cukkiniből készül a vegán lasagna, kesudió krémmel és aszalt paradicsomos pestoval töltve. Fogyókúrás és egészséges fogás!...
-
2015. febr 1 •
Fűszer •
szerző: Impress Magazin
Toszkána népszerű süteménye a castagnaccio, amelyben a gluténmentes gesztenyeliszt mellett helyet kap a fenyőmag, a rozmaring, a mazsola és az olívaolaj...