Budapest Essentials – Koncertek különleges helyszíneken

máj 12 • Kult & Art • Impress Magazin

A Vidámpark, a Vasúttörténeti Park, a Zwack Unicum gyár, a Vásárcsarnok és a Széchenyi fürdő is szerepel a Budapest Essentials fesztivál helyszínei között június 25. és 28. között.

Fesztiválszínpaddá változik a Zwack Unicum gyárudvara, a közelmúltban felújított Várkert Bazár Öntőház udvara, a spa diszkónak otthont adó Széchenyi fürdő, a Duke Dumont koncertet befogadó Vásárcsarnok és a Hold utcai Belvárosi Piac.

Koncertek gyárudvaron, fürdőkben, Vidámparkban…

A margitszigeti nagyszínpad mellett a ZIPPP Klubban és a Palatinus Strandon is lesz zene, a Csillebérci Strand a hivatalos after party helyszíne, és lesznek fellépők a Gozsdu Sky Terrace-on, a 360 bárban és a Gozsdu udvarban felállított pop-up színpadon. Az Akvárium Klubban a Gold Panda, a Zinc, az Answer Code Request live és a Cosmin TRG táncoltatja meg a fesztiválozókat.

Extra „juttatások” a fesztiválozóknak    

Az esti koncertek mellett nappali programokat is kínál a rendezvénysorozat: extra belépő jár a karszalaghoz a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, a Ludwig Múzeumba és számos gyógyfürdőbe, féláras belépőket biztosít több kiállítóközpont, köztük a Capa Központ, a Vasarely Múzeum és Magyar Nemzeti Galéria, valamint rendhagyó városi túra és pop-up kiállítás is várja az érdeklődőket. A főváros számos népszerű étterme, kávézója és kulturális intézménye 20-50 százalékos kedvezményt biztosít a fesztiválozóknak.

A fellépők, a helyszínek és a programok pontos listája a www.budapestessentials.com oldalon érhető el.

Olvasd el a cikket angolul is a Budapest Life rovatban: Budapest Essentials – Concerts at special venues

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »