Augusztus 21. az ikerpárok napja

aug 17 • LifeStyle • Impress Magazin

Idén már tizenötödik alkalommal gyűlnek össze az ország ikrei Ercsiben az Országos Ikertalálkozón.

A szervezők idén is egész napos színes programkínálattal kívánják feledhetetlenné tenni az Ikertalálkozót. Már reggel megalapozza a hangulatot a mazsorettes levonulás a Duna- partra a rendezvény helyszínére, ahol az ünnepélyes megnyitóval egybekötve eléneklik az Ikerindulót.

Vicces ikrer-vetélkedők

Ezt követően az ikerpárok és a rendezvény látogatói számára is szórakoztató programok sokasága garantálja a jókedvet: Iker Ki- Mit- Tud?, Ikerökörködő, Queens of Twins Ikerszépségverseny. Az Országos Ikertalálkozó egy egész napos fergeteges mulatság ikreknek és nem ikreknek, színes programokkal minden korosztály részére.

…és az elmaradhatatlan szépségverseny

A nap fénypontja minden évben a világon egyedülálló Queens of Twins szépségverseny, ahol a vándorkorona a legszebb ikerpár fejére kerül.

Az Országos Ikertalálkozót Biró Attila álmodta meg, amikor megszülettek ikerlányai, Niki és Bea. Az ötlet először 1998-ban öltött formát és éveken át Ercsiben került megrendezésre. Az elmúlt 13 fesztivál alkalmával több ezer ikerpár látogatott el az Országos Ikertalálkozóra és ma Magyarországon ez a legnagyobb, legnívósabb és legősibb ikerfesztivál.

Bővebb információk az Országos Ikertalálkozó facebook oldalán találhatóak meg.

Zentai Bogi

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »