Medence a teraszon

aug 16 • Enteriőr • Impress Magazin

A terasz a kikacsolódás és ellazulás helyszíne. Egy beépített kültéri merülővel vagy medencével pedig maga a tökéletes felüdülés.

Nádtetős pihenősarok

Hajópadlós terasz, erdőre nyíló kilátás, mindez egy kis nádtetős házikó és kis merülő társaságában, az „all in one” kategóriás teraszok közé sorolható. Stílusos, visszafogott, egyszerű, ugyanakkor hangulatos, hiszen természet közeli.

11szerk

Kőágyas merülő – keleti stílus

A kertben elhelyezett medencék mellett vagy helyett a teraszon is megjelentek a különleges formavilágú kisebb nagyobb hűsítő vizű merülők.  A nappaliból csak egy lépés, és máris a privát vízpartunkon találjuk magunkat.

22szerk

Körbe futó kőmedencék

Egy teraszra természetesen nem kerülhet több méter mély úszómedence. Ezek a néhány méteres, vagy vékony sávban futó kőmedencék általában sekély vizűek, de azért arra alkalmasak, hogy csobbanjunk egyet a forró nyári melegben.

33szerk

Az egészen sekély körbefutó medencék elsősorban dekorációs funkciót töltenek be, hiszen a víz látványa önmagában is relaxáló hatású, ha pedig belelépünk, olyan érzést kelt, mintha vízszőnyegen sétálnánk.

Tihanyi Petra

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »