A lappföldi mikulás is részt vett a Mikulásgyár megnyitóján

dec 6 • LifeStyle • Impress Magazin

A 10. éves jubileumát ünneplő jótékonysági rendezvény háziasszonya idén Kovács Katalin többszörös olimpiai- és világbajnok kajakozó.

A Mikulásgyár nevű jótékonysági adománygyűjtő akció december 5-től 21-ig várja az adományokat több gyűjtőponton, vagy akár ingyenes postai küldemények formájában. Az ország bármely pontjáról feladott, Mikulásgyár feliratú dobozokat térítésmentesen juttatja el a posta a szervezőkhöz.

Több mint 3000 önkéntes

Kardos István, a Magyar Vöröskereszt főigazgatója az önkéntesség világnapjához kapcsolódva felhívta a figyelmet arra, hogy a szervezet mindennapi munkáját egész évben országszerte több mint 3000 önkéntes segíti, akik nélkül nem csak a Mikulásgyárhoz kapcsolódó feladatok elvégzése, de a többi akció is megvalósíthatatlan lenne.

Az esemény megnyitóján részt vett Joulupukki, a lappföldi Mikulás is, aki arról beszélt, hogy a jótékonysági vállalkozás valódi sikerét a felajánlók, az önkéntesek és a programot segítő cégek, szervezetek, valamint a város vezetésének összefogása hozhatja meg.

Az adományokat a postahivatalok mellett többek között az 56-osok terén, a Mammut II. bevásárlóközpontban, a Duna House összes irodájában, a Győri ETO Parkban, a Premier Outletben és a Westend City Center aluljáró szintjén, a Móricz Zsigmond körtérnél és a Déli pályaudvarnál felállított gyűjtőpontokon várják.

MTI/ Zentai Bogi

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »