Szabadtéri táncestek a Várkert Bazárban

jún 11 • Kult & Art • Impress Magazin

Flamenco, tangó, valamint nyáresti, szabadtéri táncestek július 23. és augusztus 2. között az Öntőház udvarán.

A Duna Művészegyüttes két előadással, a legsikeresebb koreográfiákból összeállított Szerelemkert, valamint a tavasz jeles napjait megidéző Tavaszi szél című produkciókkal érkezik a Táncbazárba.

Tangószínház nyári estéken

A táncszínház nyáresti, szabadtéri programsorozatában a tangóba is belekóstolhatnak a nézők Budai László és vendégei, a Tangó Táncszínház conTangos és a Momentango Tango Company Oblivion című előadásai révén.

A FlamenCorazonArte Táncszínház flamenco-estjei, a Tapas de Flamenco és a FlamenColores arab, zsidó, keresztény, indiai és cigány eredetű ősi zenei motívumok, valamint ritmusok világába repítik el a közönséget. A Sivasakti Kalánanda Táncszínház a TálaMantra – Indiai táncképek című klasszikus indiai tánctechnikákat és modern koreográfiákat bemutató táncelőadással érkezik a Táncbazárba.

A Budapest Táncszínház Mur mur de la Mediterranée / Bolero című rendhagyó előadása mediterrán és klasszikus hangulatot idéz, míg Feledi János – Feledi Project – és a Trio a lá Kodály a kortárs tánc és a hazai kortárs kamarazene mellett a progresszív dzsessz világába kalauzol el a Prozódia című produkcióval.

Olvasd el a cikket angolul is a Budapest Life rovatban: Outdoor dance evenings in the Várkert Bazaar

Zentai Bogi

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »