Nem csak cserépbe ültetheted – kreatív újrahasznosítás

ápr 2 • Enteriőr • Impress Magazin

Virágzó gumicsizmák, színes teáskannák, újrahasznosított csészék, zöldellő gumiabroncsok, szobor kaspók, vagy akár egy régi bogárhátú a kertben.

Paróka kövirózsából

Szeretnéd feldobni valamivel a kertedet? Ültess zöld növényeket egy szoborcsoport tetejére. A különféle növényekből még vicces frizurák is készíthetők stílusnak megfelelően.

1szerk

Balkonláda helyett…

A teáskanna is funkciót válthat, és átkerülhet a konyhakertbe. A rusztikus tartóba került illatos fűszernövényeket akár a kertben vagy a teraszon is fellógathatod szép sorban egy mellé.

001001

Kérsz egy csésze sidlinget?

A szép díszes teáskannák után jöhetnek a teáscsészék is, hiszen a teáscsészékbe is lehet virágokat ültteni. A porcelán vagy kerámiakészlet néhány darabja remekül mutat virágcserép helyett, benne néhány zöld vagy virágzó növénnyel…

0100

Régi bogárhátú a kertben?

Ha régi vagy működésképtelen autód a szívedhez nőtt, és nem akarod elvinni a roncstelepre, akár látványos virágoskertet is alkothatsz belőle. Egy vidám, rendezett bogárhátúban például remekül mutatnak a kerti virágok, de fontos, hogy rendszeresen karbantartsd, hogy ne marja szét a rozsda.

0143

Színes csizma kaspók

A cipők, bakancsok és csizmák vidám növénytartók lehetnek, ha már nem használjuk őket. Ha szeretnéd harmonikussá tenni az összképet, válassz a csizma mintájához passzoló növényt. A cowboy csizmákhoz például a kaktuszok passzolnak, egy rózsaszín csizmában pedig jól mutatnak a színes virágok.

szerk13
13

 Tihanyi Petra

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »