Mire figyelj, ha plasztikáztatni szeretnél

nov 14 • LifeStyle • Impress Magazin

A plasztikai szépészeti beavatkozásokról szóló döntések általában hosszú időn át érlelődnek, és talán már túl is vagy azon a ponton, hogy beszélj róla barátaiddal vagy szeretteiddel.

Elérkeztél hát a következő lépéshez, hogy konzultációt szervezz egy plasztikai sebésszel. Ahhoz, hogy ez a beszélgetés eredményes és informatív legyen, jól fel kell készülnöd rá. Mit érdemes megfontolni a konzultáció előtt, és egyáltalán hogyan válaszd ki a megfelelő szakembert? Ne aggódj, segítünk!

Így készülj a konzultációra

Miután időpontot kértél egy plasztikai sebész szakorvoshoz, szánj elég időt a felkészülésre. A következő lépések segíthetnek:

  • – Írd le az eljárással kapcsolatos összes kérdésedet, például a kockázatokkal, a költségekkel, az utókezeléssel és az eredménnyel kapcsolatban.
  • – Feltétlenül ellenőrizd, hogy a kiválasztott orvos rendelkezik-e plasztikai szakképesítéssel, és elegendő tapasztalattal a kívánt szépészeti beavatkozás terén.
  • – Dr. Vancsó Péter, a Spirit Plasztikai Sebészet vezető plasztikai sebésze például traumatológus és kézsebész szakorvos, aki több mint 30 éves sebészeti tapasztalattal a hasplasztika és mellplasztika műtétek specialistája, emellett pedig a rekonstrukciós, testkontúr- és kozmetikai sebészet szakértője.
  • – Beszélj az elvárásaidról, de a félelmeidről is! Orvosodnak elegendő időt kell szánnia rád, és egyénileg kell tanácsot adnia.
  • – Az előtte-utána képek akár botox kezelés esetén is segíthetnek megítélni a sebész esztétikai érzékenységét.

Kire bízhatod rá magadat jó szívvel?

Ha már mindent tudsz a kiválasztott orvos szakértelméről, tapasztalatáról és esztétikai érzékéről, érdemes meggyőződni még a következőkről is.

  • Érzékenység és empátia

Azoknak, akik a plasztikai sebészi hivatást választják, empátiával és érzékenységgel kell fordulniuk a páciensekhez. A plasztikai-esztétikai sebész többek között olyan emberekkel foglalkozik, akiknek súlyos betegség után mellrekonstrukcióra van szükségük, vagy akiket gyermekkoruk óta csúfolnak, mert túl nagy az orruk. Az orvosnak nemcsak az orvosi kihívásokkal kell megbirkóznia, hanem a páciens személyes sorsát is meg kell értenie.

  • Kiváló minőségű anyagok használata

Minden felelős és jó hírű szakember számára a páciensek egészsége a legfontosabb. Kizárólag a lehető legjobb minőségű anyagokat használja, amelyek a lehető legnagyobb biztonságot nyújtják, és részletesen tájékoztatja pácienseit a kockázatokról.

  • A rendelőintézet felszerelése

A tervezett műtét helyszíne szintén fontos szempont, hiszen a rendelőintézetnek vagy a hozzá tartozó klinikának a legmagasabb higiéniai előírásoknak kell megfelelnie, és rendelkeznie kell az eljáráshoz szükséges valamennyi technikai követelménnyel.

  • Képzett személyzet

Egyes beavatkozások fekvőbeteg-ellátást vagy intenzív utókezelést igényelnek. Ilyen esetekben fontos, hogy az ellátást szakképzett személyzet biztosítsa. Az általános érzéstelenítésben végzett műtéteknél az altatóorvosnak folyamatosan figyelemmel kell kísérnie a páciens életfunkcióit. A műtét során pedig egy képzett műtősnő asszisztál.

  • Utógondozás

A beavatkozások néha intenzív utókezelést igényelnek, amelyek olykor több hétig tarthatnak. A sebésznek ez idő alatt is elérhetőnek kell lennie és tanácsokkal kell ellátnia a pácienst.

Spirit Plasztika: szakértelem és biztonság

Melyik plasztikai sebészet mellett érdemes letenni a voksodat? Bízd magad a Spirit Plasztikai Sebészet vezető plasztikai sebészére, Dr. Vancsó Péterre és csapatára, akik teljes körű tájékoztatást nyújtanak az eljárások részleteiről, így nyugodt lehetsz afelől, hogy a legjobb kezekbe kerülsz. Jelenlegi akciónk keretében az ingyenes konzultáció során személyre szabottan kapsz javaslatot az ajánlott beavatkozásra, amelyet a legnagyobb gondossággal, szakértelemmel és odafigyeléssel biztosítanak számodra, hogy a műtét előtt és után is biztonságban érezd magad, és elérd megálmodott céljaidat!

(szponzorált cikk) Képek : Freepik

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »