Miért előnyösek a szigetelt korlátos erkélyrendszerek?

márc 14 • egyéb • Impress Magazin

Igazán innovatív megoldást jelentenek a szigetelt korlátos erkélyrendszerek, melyek egyszerre igényesek, esztétikusak és funkcionálisak. Széles körben alkalmazhatók, lakóhelyiségekben, irodákban és szállodákban egyaránt.

A Teraszok.hu teraszmegoldásai között is fellelhetők szigetelt korlátos erkélyrendszerek, melyek tartósak, eleganciát közvetítenek, azaz jelentős szerepet játszanak a luxuskörnyezet megteremtésében.

Milyen funkciókat kínálnak?

A Vertiflex Guillotine motorizált rendszert leginkább éttermek, hotelek és kávézók teraszaira javasolják, ez esetben nyitott állapotban korlátként, zártan pedig üvegfalként funkcionál. Az üvegfelületek képesek maximális védelmet biztosítani a különféle időjárási viszontagságokkal szemben is. Opcióban kérhetők mellé oldalsó árnyékolók, valamint teraszfűtőtestek is, ezáltal egész évben használható.

Míg a Balumax Twin szigetelt korlátos erkélyrendszer ideális választás társasházak, lakóépületek lakásaihoz. Ennek a rendszernek a sajátossága, hogy alul fix üvegpanelekből áll, a tetejére azonban szigetelt üvegezésű üvegfal telepíthető. Stílusos és praktikus megoldás, amely által szintén évszaktól függetlenül kihasználhatjuk az adott helyiséget. Nem mellesleg kiváló értéknövelő tényező lehet a társasházi lakások esetében.

Modern megjelenés kimagasló esztétikai értékkel

A szigetelt korlátos erkélyrendszerek nem csupán rendeltetésükből fakadó előnyöket kínálnak, hanem rengeteget emelnek a szálloda vagy lakóépület egész küllemén. A vendéglátó egységeknél különösen fontos, hogy eleganciát közvetítsenek, és az ott tartózkodás idején úgy érezhessük, hogy luxuskörülmények között pihenhetünk.

Hasonlóképpen kihasználhatjuk az esztétikai értékét lakóingatlanok esetében is, ha eladásra kerülne a sor, hiszen egy beépített erkély (plusz térként) jelentősen emel a lakás összképén, ezáltal magasabb áron kínálhatjuk.

Manapság különösen értékesnek számít egy télen-nyáron használható helyiség, hiszen egyvalamire mindannyian vágyunk: hogy egy kicsit közelebb kerülhessünk a természethez, hogy nyomon követhessük az évszakok változásait, miközben védelmet élvezhetünk az időjárás viszontagságaival szemben.

Gyönyörű panoráma, maximális biztonság

Amennyiben Ön is elgondolkodott a szigetelt korlátos erkélyrendszer telepítésén, a Teraszok.hu szakemberei segítenek a tervezésben és a kivitelezésben. Ezek a modern, innovatív megoldások egyszerre kínálnak igényes környezetet, maximálisan kihasználható külső tereket, ami pedig végképp mellettük szól, hogy időtálló rendszerek, kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával.

Úgy véljük, a csodaszép panorámáért mindenképpen megéri, legyen szó társasházi épület erkélyéről vagy szállodák, éttermek balkonjáról.

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »