Miben lehet segítségünkre a népszerű marketingautomatizációs program?

márc 11 • LifeStyle • Impress Magazin

Nem véletlenül olyan népszerűek az olyan szoftverek, amelyek támogatják az értékesítési és marketingfolyamatokat, ugyanakkor átláthatóvá teszik az ügyfélkezelést, a lead generálást, és egyszerre akár több sales tölcsér is kezelhető általuk.

Mondhatni kötelező egy efféle program használata minden vállalkozásnak, de elkerülhetetlen akkor, ha eredményesebbek, hatékonyabbak szeretnénk lenni, és feltett szándékunk a növekedés. A sokoldalú FunnelFlow számos praktikus funkcióval, rengeteg extrával a legjobb segítőnk lehet.

Milyen területeken aknázhatók ki a benne rejlő lehetőségek?

Tulajdonképpen az összes marketing és értékesítési folyamat során hasznos, beleértve az ügyfélkezelést, az e-mail sorozatok, kampányok készítését, lebonyolítását. Ezáltal az idegölő, ismétlődő feladatok nagy része automatizálható, ami jelentős idő- és energiamegtakarítást eredményez.

További erőssége, hogy számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek nagyobb fokú testreszabhatóságot kínálnak, ide tartozik például a “kuponblokk” is, amely lehetőséget teremt arra, hogy egyéni ajánlatokat, kedvezményeket is beépítsünk az általunk kiküldött üzenetekbe.

Így kezelhetjük a kosárelhagyások problémáját is, ugyanis egy emlékeztető e-mail segítségével visszacsábíthatjuk a vásárlót, főleg akkor, ha valamilyen kedvezményt is felkínálunk számára. Nagyobb fókuszt helyezhetünk a lojális, visszatérő vevőkre is, például egy hűségprogram felajánlásával kifejezhetjük hálánkat, és tovább erősíthetjük az elköteleződésüket.

A személyre szabott kommunikáció ereje

A legtöbb vállalkozó tisztában van vele, hogy mennyire fontosak a személyre szabott üzenetek és a célcsoportok különböző szegmensekre bontásra. Az ily módon történő kommunikáció jelentősége óriási, hiszen így tulajdonképpen minden vásálónkhoz, ügyfelünkhöz egyéni üzenetet juttathatunk el az ő stílusában, a viselkedésével, rekacióival, problémájával összhangban.

Bizonyára ismerjük a mondást, miszerint ha mindenkihez próbálunk szólni, valójában senkihez sem jut el az üzenetünk. A túl általános megfogalmazások, a nagyon tág célcsoportok éppen emiatt nem hoznak megfelelő eredményt. A kommunikáció minden szintjén ügyelni kell arra, hogy adott szegmensekhez személyre szabottan szóljunk, szerencsére ehhez minden eszközt biztosít az ActiveCampaign, ugyanis egyszerűen kezelhető a felülete, könnyen testreszabhatjuk az üzenetünket, a kampányainkat.

Széles körű integrációs lehetőségek

Az AC szoftver rengeteg nemzetközi és hazai alkalmazással összekapcsolható, azaz nem kell attól tartanunk, hogy valamelyik tervünk megvalósítása technikai akadályokba ütközne.

Ha pedig megismernénk a sokoldalú rendszer működését, a FunnelFlow 14 napon ingyenes tesztelési lehetőséget biztosít.

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »