Kezdd mosolyogva a reggelt – vidám tea filterek a csészében

febr 12 • LifeStyle • Impress Magazin

Egy vidám, színes dínó bébi a teáscsészében még a legmorcosabb reggelt is feldobja. A vicces design egy kreatív konyhai kiegészítő család legújabb tagja. 

Nessie, a hosszú nyakú, kíváncsi arcú dinoszaurusz bébi a hasonló formatervezésű merőkanál után, most tea filter formájában jelent meg újra a konyhai kiegészítők piacán. A jópofa, színes állatfigura azonban nem csak egy vicces tárgy, hanem hasznos funkciót tölt be a reggelinél, vagy a délutáni teázáskor.

11

Újrahasznosítható dínó-filter

A dino bébi tojás alakú, üreges alsó része ugyanis kinyitható, és tetszés szerint összeválogatott teafüvekkel lehet megtölteni. Az illatos teafüvekkel teletöltött állatfigurát egy csésze forró vízbe kell helyezni, épp úgy, mint egy hagyományos tea filtert, a tetején lévő apró lyukakon keresztül pedig hamarosan elkezd kiáradni a kellemes aroma.

12

Az újrahasznosítható,100 százalékban élelmiszerbiztonságos anyagból készült dínó bébi ellenáll a forró víznek, és mosogatógépben is mosható. A design, bár elsősorban a gyerekek számára izgalmas, felnőttek számára is vidámabbá teheti a reggelizést.

Zentai Bogi

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »