Készül a Bazi nagy görög lagzi folytatása

máj 29 • Kult & Art • Impress Magazin

Már írja a Bazi nagy görög lagzi folytatásának forgatókönyvét Nia Vardalos, a nagysikerű romantikus vígjáték forgatókönyvírója és női főszereplője.

„Most, hogy már gyakorolom az anyaságot, készen állok arra, hogy megírjam családom következő fejezetét” – írta Twitter-üzenetében Vardalos, aki azt is felfedte: az „egész nagy bazi családot” meghívták, hogy vegyen részt a folytatásban.

Családi titkok és egy újabb esküvő   

A 2002-ben bemutatott vígjáték következő epizódjában családi titkokra derül fény és egy újabb, még hatalmasabb esküvőre készülhetünk. A folytatásban ismét Nia Vardalos fogja alakítani Tula Portokaloszt, az első generációs görög-amerikai nőt, és John Corbett ismét belebújik Ian Miller szerepébe.

Nia Vardalos élete gyökeresen megváltozott a görög lagzi óta, melyet a legjobb forgatókönyv díjra is jelöltek. A sikeres írónő jelenleg az Instant Mom című bestsellerének könyvbemutató turnéján vesz részt.

A Bazi nagy görög lagzi független filmként készült, alacsony, 5 millió dolláros költségvetéssel. Páratlan sikere 368 millió dollárt hozott világszerte, és ezzel  minden idők anyagilag legjövedelmezőbb befektetésű filmje lett.

 Zentai Bogi

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »