Karneváli, trópusi hangulat kókusz ízesítésű italokkal

máj 2 • LifeStyle • Impress Magazin

A kókusz az élelmiszerektől kezdve a kozmetikumokon át egészen a prémium italokig mindenhol érezteti a hatását. A kókusz ízesítésű különlegességekkel könnyen lehet karneváli, trópusi hangulatot teremteni. Összegyűjtöttük a legizgalmasabb nedűket.

Legyen szó vodkáról, rumról, sörről, likőrről vagy más izgalmas italról, ezeket a változatokat is érdemes megkóstolni. Az iDrinks oldalán prémium szeszes italok, kókuszos nedűk színes kínálata található.

Takamaka Koko Likőr, Grand Kadoo Coconut Carnival Rum

A Takamaka Koko Likőr az egyik legmenőbb rum. Az egészen különleges párlat visszaadja az autentikusan édes kókuszos íz kavargását. Ragyogó zamatú koktélokat lehet készíteni belőle, de önmagában is kiváló választás. Már illatában jelen van a trópusok hangulata, a friss kókusz, a lédús ananász, a citrusok és a karamella. Ízlelésekor a helyi kókusztej, a húsos kókuszbelső, a tejcsokoládé, valamint a karamella érezhető.

A kellemes zamatú Grand Kadoo Coconut Carnival Rum kókuszos ízekben igencsak bővelkedik. Az ex whiskyhordóban érlelt rum illatában megjelenik a vanília is. A kóstolás során érezhető még a makaron és a csokoládé. Ez a nedű is jó választásnak bizonyul.

Captain Morgan Coconut Parrot Bay Rum, Mongozo Coconut

A áttetsző színű Captain Morgan Coconut Parrot Bay Rum egy parádés kókuszos ital. Emlékezetes élményt ígér. Illata egyszerre kellemes és friss, a kóstolás alatt érezhető a párlat komplexitása és harmóniája. Önmagában is finom, de koktélok alkotóelemeként is bátran tesztelhető.

A Mongozo Coconut egy csúcsminőségű, édes kézműves sör 3.6%-os alkoholtartalommal. A Huyghe Sörfőzde ínyenc kókuszsöre, amely rendkívül népszerű, mindenképpen must-have ital. Egy felejthetetlen különlegesség a belga sörfőzők gyümölcsös armadájából. 

Mozart Coconut Chocolate Likőr, Pravda Coconut Vodka, Bols Coconut /Kókusz/ Likőr

A krémszínű, mennyei kókuszos ízekkel csörgedező Mozart Coconut Chocolate Likőr jellegzetes gömb kialakítású palackja már messziről észrevehető. Érezhetőek benne a diós árnyalatok, a kókusz kirobbanó fiestája és az osztrák csoki feelgood öröme. Egy tartalmas és színvonalas csokimestermű, amit nem érdemes kihagyni.

A kristálytiszta, karakteres Pravda Coconut Vodka esetében a vodka szintet lép a kókusszal. Minden kortyban érezhetően bontakozik ki a lengyel ötlépéses eljárás műgondja. Az ízesített vodkák terén remekül szerepel. A tiszta gabonaszesz édeskés kókuszossággal keveredik. Már az első illatolás mély benyomást tesz mindenkire.

A 17%-os Bols Coconut /Kókusz/ Likőr minden idők egyik legkiforrottabb itala. Egzotikuma a kókuszból kinyert aromáknak köszönhető, amit finomhangol a markáns ízeket biztosító rum. Kiváló választásnak bizonyul, érdemes megkóstolni ezt a különlegességet is.

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »