Jégfolyosó és Téli Élménypark nyílt a belvárosban

dec 1 • LifeStyle • Impress Magazin

Egy igazi téli mesebirodalom épült fel a belvárosban, ahol korcsolyapálya, hamisítatlan ünnepi hangulat és remek ételek fogadják a látogatókat.

Budapest mindig gyönyörű, de a karácsonyi Budapest talán a legkülönlegesebb. A díszkivilágítás fényei, a sült gesztenye, a fahéjas mandula és a forralt bor illata, az ünnepre készülődő budapestiek forgataga olyan egyedi hangulatot teremt, amely csak a budapesti advent sajátja.

December 6-án a Mikulással is korcsolyázhatsz!

Egy 110 méter hosszú jégfolyosó és több, mint 500 négyzetméteres jégpálya épült a Városháza parkban, amely egészen január 7-ig üzemel.

A Városháza parkban felállított jégpálya hétfőtől szerdáig reggel 8-tól 20 óráig, míg csütörtöktől vasárnapig egy órával tovább, egészen 21 óráig tart nyitva.

December 6-án a Mikulás is megérkezik, akivel a legkisebbek fotózkodhatnak és korcsolyázhatnak is! A jégpályát egyedi karácsonyi installáció és fényoroszlánok teszik egyedivé és hangulatossá.

Adventi gyertyagyújtás a jégpályán

A jégpályán december 3-án adventi gyertyagyújtást rendeznek, írja a Daily News Hungary.

A Baptista Szeretetszolgálat cipősdoboz-akciója is kitelepül a Városháza parkba november 24. és december 18. között. Ide várják a hátrányos helyzetű vagy nehéz körülmények között élő gyerekek részére cipősdobozba csomagolt hasznos és kedves ajándéktárgyakat, játékokat.

Mind a Deák Ferenc téri Karácsonyi Vásárban, mind a Városháza parkban olyan finomságok várják a látogatókat, mint az ilyenkor elengedhetetlen sült gesztenye, kürtőskalács, de kapható lesz street food és lángos is.

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »