Ingyenes Jógafesztivál az Akvárium Klubban

szept 18 • LifeStyle • Impress Magazin

Szeptember 21-én rendezik meg az Országos Jógafesztivált Budapesten az Akvárium Klubban.

Az Indiából származó, több ezer éves egészségmegőrző mozgásforma számos irányzatát kipróbálhatod, a hagyományokat hűen követő hatha jógától kezdve a tartásjavító gerinc jógán keresztül a női jógáig. Az Országos Jógafesztiválon a jógázáson kívül érdekes előadásokat is hallhatsz a témában, a legnevesebb oktatók tolmácsolásában.

Találd meg a számodra megfelelőt!

Az idén hetedik alkalommal megszervezett fesztivál elsődleges célja az egészséges életmód és a jóga népszerűsítése. A szervezők minden évben törekednek arra, hogy a lehető legtöbb jógafajtát bemutassák, hogy a látogatók könnyebben megtalálhassák a számukra leginkább megfelelőt.

Az Akvárium Klub nagy színpada és a hátsó terme reggel kilenc órától este hatig ötven perces jógaóráknak ad teret, ahová bárki szabadon csatlakozhat. A teraszon harminc perces bemutató órák lesznek, mind eközben a kisteremben érdekes előadások zajlanak különböző témákban.

A fesztiválok elmaradhatatlan része a piacozás, ahol természetesen egészséggel kapcsolatos termékek kerülnek bemutatásra. A program szervezői a gyerekekre is gondoltak, a családosokat a gyerekkuckó és a mini vásár várja.

Tihanyi Petra

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »