Így viseljünk stílusosan Dr. Martens-t – női és férfi outfit tippek

okt 20 • LifeStyle • Impress Magazin

A cipő az öltözetünk egyik kevésbé szembetűnő, mégis meghatározó darabja, amely nagymértékben hozzájárul a stílusos összképhez.

A nők cipőimádata és gyűjtőszenvedélye már-már legendás. Hány és hány filmben ötlik szembe a női főszereplő gardróbja, ahol tucatszám állnak a különböző színű és stílusú lábbelik. Nem véletlen! A nők ugyanis pontosan tudják, hogy a sokszor az apró részletekben rejlik a lényeg.

A stílusos összképhez ugyanis rendkívül fontos a megfelelő cipőválasztás. És ez nemcsak a nőkre vonatkozik!

Találd meg a saját stílusodat!

Az öltözet valójában egyfajta látható névjegy, amely magán viseli személyiségünk jellemvonásait. Többet árul el rólunk, mint gondolnánk. Fontos, hogy megtaláljuk a saját stílusunkat, amely egyben kifejezi azt, hogy kik vagyunk, valamint megadja számunkra a komfortérzetet.

A klasszikus értékrendet képviselő nők és férfiak például előnyben részesítik a minőségi alapanyagokból készült lábbeliket, és a márka sem mindegy a számukra. Még egy kirándulás vagy túrázás alkalmával is egyfajta eleganciát képviselnek. A sportosabb, lazább típusúak cipősszekrényében a kényelmes lábbelik az uralkodóak. Inkább egy lapos talpú szandált vagy balerina cipőt választanak, illetve a tornacipők és az utcai sportcipők a kedvükre valók. A bohém, elvarázsolt fazonok pedig imádják a bakancsokat, és különféle színes, feltűnő lábbeliket.

A Dr. Martens egy ikonikus ugyanakkor markáns stílus, amely már közel hat évtizede van jelen a divat palettáján. Az egyéniséget hangsúlyozza, egyfajta rebellis attitűddel fűszerezve. Nincsenek kőbe vésett szabályok arra vonatkozóan, hogy miként viseljünk egy Dr. Martens-t. A divat ma már a szabadságot hangsúlyozza, stílustippeket azonban tudunk mutatni, melyek inspirálóak lehetnek.

Fehér minden alkalomra

A fehér tipikusan a nyár színe, legyen szó bármilyen ruhadarabról vagy akár csak egy kiegészítőről, és nincs ez másképp a cipők tekintetében sem. Egy fehér cipő jól mutat egy teljesen fehér outfithez, akár női öltözetről akár férfiról legyen is szó, de egy színkavalkádban bővelkedő összeállításhoz is jól illik. Ilyenkor dominánsabb látványt kelt. Ha szeretnéd felhívni a cipődre a figyelmet, akkor inkább ezt az irányt válaszd!

High fashion és az utcai divat

Szereted a túlméretezett ruhákat, a lenge, bő nadrágokat, magas derekú fazonokat? Üdv a high fashion világában! Ez a stílus trendi, fiatalos és életvidám. Gyakran láthatunk virágmintás nadrágokat, élénk színű topokat, valamint meg-megjelennek a palettán a retro jellegű minták és fazonok is. Bár sokan azt gondolják, hogy a high fashion https://www.ecipo.hu/dr_martens.html nem egy nőies stílus, de ez nem így van. Egy bő szabású nadrágot is lehet nőiesen viselni, ha például egy szűk toppal kombináljuk. Fiúk is bátran hordhatnak „lógós” nadrágot, lezser pólót, melyhez egy bakancs vagy egy szandál is megfelelő választás.

Fesztivál hangulatban!

A fesztivál hangulatot nem feltétlenül csak nyáron lehet megélni a szabadtéri koncertek idején! Lehet ez a te egyéni stílusod akár a hétköznapi életben is. Lépj be bátran a fesztivál stílus világába, amely megeleveníti az ikonikus zenei pillanatok atmoszféráját. Elő a színes, virágos, vagy mintás bakancsokkal, és kombináld őket szűk minivel vagy bő, magas derekú sorttal. Mondj igent a bohém, kislányos, rebellis outfitekre! Mutasd meg, hogy te a felszabadult életérzést választod, mert ebben érzed jól magad!

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »