A Desigual divatba hozta az egyediséget!

febr 23 • LifeStyle • Impress Magazin

A trendet sokan egyoldalúnak tartják, sőt nem egyszer hallani olyan vélekedést is, hogy unalmas. Unalmas, hogy mindenki ugyanazt a stílust képviseli.

Túl sok a sablonitás, túl sok az egyhangúság. Nos, még jó, hogy kivételek mindig akadnak, és főleg márkák, akik az egyéniségek kiteljesedését támogatják!

Márkanév helyett életérzés

https://modivo.hu/c/nok/ruhanemu/dzsekik/marka:desigual oldal kínálatára rápillantva azonnal nyilvánvalóvá válhat, hogy valóban itt nemcsak egy jól hangzó brandről van szó. Az életérzés egy komplex élmény, ami nagyon sokat adhat a napokhoz, sőt ami teljesen átformálhatja a sokszor szürkeségbe vesző hétköznapokat. Hogy hogyan és miért? Egyrészt azért, mert az egyediség színes, izgalmas és sohasem egyoldalú. Másrészt úgy, hogy a felhozatalban olyan modellek fedezhetőek fel, amik ezt a különlegességet hivatottak közvetíteni a nagyvilág felé.

Feltűnő minták, egyedi dizájnok, vibráló színek – egyik sem túlzó jelző a márka esetében. Azoknak való ez a világ, akik szívesen emelkednek ki a tömegből, de nem feltűnési viszketegségtől hajtva, hanem azért, mert szeretnének túlnőni a megszokotton.

Ettől még jogosan merülhet fel a kérdés, hogy miként mutatkozhat meg az egyediség akkor, ha mindenki az egyedisége megélését egyetlen brand nyomdokában kívánja kiteljesíteni? Hiszen akkor újfent arról beszélünk, hogy a legtöbben hajaznak egymásra. Nos, bár az okfejtés logikusnak tűnik, de egy valami hiányzik a képletből. A Desigual eszközöket ad az önálló stílus megteremtéséhez, és nem kész sémákat. Azaz tényleg mindenki aszerint variálhatja a ruháit, ahogyan azt az egyénisége diktálja, és nem úgy, ahogy az a nagykönyvben, meg esetleg a divatlapokban meg van írva.

Elegancia vagy lazaság – melyik az egyedibb?

Nincs olyan kategória, ami önmagában lefedné, mintegy definiálná az egyediséget, mint jelenséget. A női csizmák is sokfélék lehetnek: boka, comb, magassarkú, törpe sarokkal rendelkező… Viszont nem ezek a tulajdonságok döntőek végül abban a kérdésben, hogy általuk felszínre bukkanhat-e az egyediség. Ugyanis ez kizárólag a csizmák tulajdonosán múlik. S nyilvánvalóan ugyanez érvényes a ruhadarabokra is.

Így kár lenne egyetlen stílusirányzatot uralkodóvá tenni. Az egyediség megélhető az elegancia és a sportos kellem eszközével is. A lényeg, hogy az outfit kitalálásához elengedhetetlen egy kis kreativitás. Meg mondjuk némi merészség, bátorság sem árt, hiszen sokan nehezebben lépnek ki a komfortzónájukon túlra. Pedig igazság szerint többnyire ez az a lépés, ami aztán elképesztő változásokhoz vezethet.

A csizmákhoz visszatérve: a bokacsizma bézs vagy barna színben épp úgy tökéletes, mint mondjuk bordó vagy zöld árnyalatban, de aki nagyon vagány, az simán választhat rózsaszínt, vagy élénkebb variánst is. Valahogy így kezdődik el az egyediség útjának kitaposása, amikor a saját ízlés egyfajta iránytűvé válik, ami még akkor is jó navigátorként szolgál, amikor látszólag nehézkesebb a tájékozódás. A választék hatalmas, ez tény, de ez nem hátráltató tényező, sokkal inkább egy lehetőség a sokoldalúság magas szintre emelésére a gardrób minden egyes szegletében.

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »