Homokos „tengerpart”, minigolfpálya és élményfürdők a balatoni strandokon

jún 7 • LifeStyle • Impress Magazin

A tó körüli strandok számos fejlesztésen estek át, így az idei szezonban már komfortosabb kialakítással, és megújulva várják a nyaralókat.

A Balaton parti strandok üzemeltetői számos újdonsággal és fejlesztéssel készülnek az idei szezonra, az élmény elemeken ívül és a komfortosítás mellett kiemelt figyelmet szentelve a baba-mama szobák kialakítására és az akadálymentesítésre is.

Balatonfüreden minigolfpálya

Balatonfüreden az idei szezon újdonsága a Kisfaludy strandon készülő minigolfpálya, illetve az Esterházy strand gyermeköblénél telepített vízi-élményelemek. A nyugati mólón pedig egy kivilágított szökőkutat alakítanak ki esti látványosságnak.

Élményfürdő és homokos „tengerpart” Balatonlellén

Balatonlelle újdonsága egy élményfürdő, amelyben három medence, egy óriás hullámcsúszda és egy szauna-ház működik. A felnőttek számára két medence lett kialakítva. A medence hosszanti oldalán kialakításra került 3 db pezsgető vizes napozóágy, valamint a medencefenéken 2 db légbefúvásos pezsgőfürdő. Lellén található a homokos parttal és napernyőkkel kialakított „tengerparti” strand is.

Fotó: balatonlelle.hu

fotó: balatonlelle.hu

Alsóörsön szabadtéri sporteszközök

Alsóörsön mederhomokozással, új vízi-bejárók beszerzésével, szabadtéri sporteszközök telepítésével, pelenkázásra, szoptatásra használható baba-mama szoba kialakításával készülnek a nyitásra. A balatonalmádi strandok egyik újdonsága, hogy a Wesselényi strandon két új büfét építenek.

Fűzfőn Braille-feliratú táblák

Balatonfűzfőn a Fövenyes strandon a játszóteret is fejlesztik, az infó-kommunikációs akadálymentesítés keretében Braille-feliratú táblákat is elhelyeznek. Fonyódon a Sándortelepi strandon

Révfülöpön baba-mama szoba

Balatonakaliban a strandon felújították a teljes parti sétányt, új bejárókat, zuhanyzókat építettek. Révfülöpön a Császtai strandon komfortosították a régi kabinépületeket, mozgássérült illemhelyet és baba-mama szobát is kialakítva.

Zentai Bogi

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »