Hegedűs Andrea üvegtextil alkotásai az új metró állomásain

jan 22 • Kult & Art • Impress Magazin

A 4-es metró Kálvin téri, Bocskai úti, Kelenföldi, és Népszínház utcai megállóiban láthatók majd az üvegtextil alkotások.

Hegedűs Andrea textiltervező már több mint 15 éve foglalkozik egyedi és kis szériás exkluzív lakástextíliák tervezésével és kivitelezésével. Tevékenysége felöleli a textiltervezés körébe tartozó összes területet: fényáteresztő, sötétítő, valamint dekorfüggönyöket, drapériákat, ágytakarókat, díszpárnákat, terítőket, szőnyegeket, falitextíliákat és üvegtextileket tervez.

Új innováció az üvegtextil

A textil tervezőnő saját innovációja az üvegtextil, amely az üveg és a textil művészi kombinációjából, és a kézműves jelleg valamint egy adott ipari technológia elegyéből keletkezett.

Népszínház utca1

Művészi alkotások a metróban

Az egyedi üvegtextil kollekciójának kidolgozásával egy teljesen új műfajt teremtett az enteriőrtervezés területén, ahol megújult formában tudja kombinálni a tér, forma, anyag és színek elemeit. A metróban kiállított alkotások is ezzel az új technikával készültek.

Kelenföld1

Az üvegtextil alkotások kiválóan alkalmasak térelválasztónak, dekorációs elemnek, üvegfalnak, tolóajtónak és más típusú kültéri és beltéri burkolatnak.

Bocskai út1

Ezt a cikket elolvashatod ANGOLUL is: itt

Zentai Bogi

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »