Hangulatos otthonra vágysz? Tippek, hogy sikerüljön!

márc 15 • Enteriőr • Impress Magazin

Boldogok azok, akiknek van belső stílusérzékük, és intuitívan értik, milyennek kell lennie egy hangulatos otthonnak. Sok cikket írtak arról, hogyan lehet kényelmet teremteni a házban, százával szerveznek erre vonatkozóan mesterkurzusokat és előadásokat. De a téma továbbra is aktuális. Ez a cikk mindenféle tippet és trükköt tartalmaz arra vonatkozóan, hogyan mik a támpontjai annak, hogy valóban varázslatos otthoni teret teremthess.

Hagyd, hogy otthonod tükrözze a személyiséged!

A legtöbb stílusos otthont az ott lakók fényképei díszítik. De a való életből származó házak, ahol érdekes személyiségek élnek, tele vannak olyan dolgokkal, amelyeket a tulajdonosok szeretnek. Hangszerek, könyvek, régi kazetták, lemezek. Végül is a legegyszerűbb és legmegbízhatóbb módja annak, hogy stílusosabbá tedd otthonod, ha több információt adsz hozzá arról, hogy ki vagy és mit szeretsz. Szánj rá időt, és varázsold otthonod ne csak stílusossá, hanem a Föld legkedveltebb helyévé is! Fontos, hogy mindenki jól érezze magát benne: idősek és gyerekek egyaránt. A körülmények mindenkinél mások, de a családi élet minden itt élő számára legyen egyformán boldog. Más boldogság, más eszközök, de az embereknek a reggeli ébredés percétől kezdve élveznie kell minden napját a családban, egy hangulatos otthonban, a saját tető alatt.

Több fény!

Valószínűleg mindenki észrevette már, hogy a fényhiány depressziót okoz, rontja a hangulatot és nyomaszt. Szerencsére otthonodban kedvedre szabályozhatod, még akkor is, ha az ablakon kívül esik vagy havazik. A jól megvilágított helyiségek kedveznek a pozitív hangulatnak, és sok jó energiát szabadítanak fel bennünk. Éppen ezért érdemes gondoskodni arról, hogy a lehető legtöbb, főleg természetes fény kerüljön belső tereinkbe, ezzel is növelve magunkban és vendégeinkben a hajlandóságot, hogy minél több időt töltsünk házunkban vagy lakásunkban. A titok egyértelműen a nagy nyílászárókban rejlik. Az első számú és legfontosabb szereplő ebből az aspektusból az erkélyajtó és persze a műanyag ablak.

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »