Bon Jovi 2 jótékonysági éttermet nyitott – ahol ingyen ehetnek a rászorulók

nov 23 • LifeStyle • Impress Magazin

Bon Jovi számtalan jótékonysági tevékenységet folytat. A Soul Kitchen éttermében például minden rászoruló ingyen kap meleg ételt.

Bon Jovi a világ egyik legnépszerűbb rock énekese. Slágereit mindenki jól ismeri, azt azonban kevesen tudják, hogy az 57 éves világsztár – aki mind a mai napig aktívan koncertezik -, a zenélés mellett számtalan jótékonysági tevékenységet is folytat.

Bon Jovi 2006-ban alapította meg feleségével együtt a Jon Bon Jovi Soul Alapítványt, amely aktívan részt vesz a szegénység és a hajléktalanság ellen küzdelemben.

Bon Jovi jótékonysági étterme a soul kitchen

Az alapítvány több ezer rászorulót támogat…

Az alapítvány célja olyan tartós megoldások kidolgozása és támogatása, amelyekkel véget lehet vetni az éhezésnek és a hajléktalanságnak. Az Egyesült Államok egész területén támogatják különféle lehetőségekkel a hajléktalanok lakhatását, továbbképzését és étkeztetését.

Az úgy nevezett Soul Home (Lélek otthon) program keretén belül a hajléktalanok lehetőséget kapnak arra, hogy egy minimális díjért külön lakásba költözzenek, amíg vissza tudnak integrálódni a társadalomba. Ezzel új esélyt kapnak az újrakezdéshez.

Bon Jovi jótékonysági étterme a soul kitchen

Bon Jovi jótékonysági étterme a Soul Kitchen

A Soul Kitchen (Lélek konyha) éttermeket is a jótékonysági céllal hozta létre az énekes, ahol ingyen kap ételt minden rászoruló.

Az énekes az első jótékonysági éttermét 2011 októberében nyitotta New Jersey-ben. A második Soul Kitchen pedig 2016-ban nyílt meg a Toms folyó partján, egy olyan területen, ahol a Sandy hurrikán nagymértékbű pusztítást végzett.

Bon Jovi jótékonysági étterme a soul kitchen
Bon Jovi jótékonysági étterme a soul kitchen

A jótékonysági éttermekben az étlapon nincsenek árak. Azok, akik nem tudnak fizetni, ingyen ehetnek, a többi vendék pedig 20 dolláros összegért eheti a napi menüt, amely minden nap 3 fogásból áll.

Fazakas Virág

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »