Az arany karórákat a férfiak is szívesen viselik

máj 3 • LifeStyle • Impress Magazin

Az arany kiegészítők csillaga valószínűleg sosem lesz leáldozóban, mivel ezek a darabok az időtlen eleganciát jelképezik, ezért mindenki előszeretettel emeli be őket a kollekciójába. Még a férfiak csuklóján is gyakran díszelegnek aranyszínű karórák.

Az arany karóra férfi verziói téged is elkápráztatnak

Habár manapság számtalan eszközünk van az időmérésre, azzal nem vitatkozhatunk, hogy egy valóban lehengerlő ketyegő nem hiányozhat senki gyűjteményéből. Ha igazán meggyőző darabokra vágyunk, amelyekkel biztosan sikert arathatunk bármerre is visz az utunk, akkor érdemes az arany karórák között nézelődni. Ezek az impozáns modellek elérhetőek az Órashop.hu férfi óráinak kínálatában is, ahol az elképesztő arany vekkerek mellett megannyi gyönyörű típust találunk. 

Mindannyian jól tudjuk, hogy a divatipar és a folyton változó trendek komoly tempót diktálnak a tervezőknek. Azonban az arany abszolút abba a kategóriába esik, amelyhez bátran nyúlhatnak a gyártók, ha egy tuti befutó ketyegőt szeretnének kivitelezni, amely sokak tetszését elnyeri.

Ezzel az árnyalattal nem lőhetünk mellé, ugyanis az arany kiegészítők magukért beszélnek. Egy ilyen jellegű vekker birtokában jó pár dicséretet bezsebelhetünk, és biztosan minden szempár ránk szegeződik majd, úgyhogy az elismerő tekintetekből sem lesz hiány!

Rajongás az aranyszín körül

Nem véletlen, hogy hatalmas lelkesedés és rajongás övezi az aranyszínt, amely feltehetőleg mindannyiunk ékszeres ládikójában vagy kiegészítős dobozában feltűnik. Ez az árnyalat rendkívüli presztízsértékkel bír, hiszen jellemzően a luxus, a fényűzés és az előkelőség jut eszünkbe a szín láttán, főleg akkor, ha az eredeti nemesfémre asszociálunk.

Már a kezdetektől fogva a kiváltságos rétegek privilégiumát jelentette az arany ékszerek viselése. Egyes kultúrákban inkább a nagylelkűséggel, az együttérzéssel hozzák összefüggésbe, míg vallási környezetben az istenség és a hatalom jelképének tekintik.

A hétköznapokban azért kedveljük, mert az arany karórák és kiegészítők remek opciónak bizonyulnak ahhoz, hogy egyszerűen feldobhassuk a megjelenésünket. Gyakorlatilag bármivel kombinálhatók, a monokróm szettekhez kifejezetten passzolnak. Olyan összhatást érhetünk el, amely kellően kifinomult és lenyűgöző, mégsem túl hivalkodó.

Minden stílus képviselteti magát

A férfiak esetében különösen érvényesül az az elv, miszerint egy jól kiválasztott, személyiségünkhöz illő kiegészítő hű társunkká válhat hosszú éveken keresztül. Épp ezért, ha megvan a tökéletes darab, azt nem engedjük el!

Az uraknak szánt arany karórák között mindenki megtalálja azt a fazont, amely a legideálisabb számára! A klasszikus irányvonal kedvelői, a sportos kivitelezés fanatikusai és a divatórák szerelmesei egyaránt rábukkanhatnak arra az arany ketyegőre, amely bármikor megállja a helyét. 

Érdemes játszadozni a színkombinációkkal, formákkal és anyagokkal, hogy egy ízlésünkre szabott, különleges modellre tegyünk szert!

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »