Állatok karácsonya a Budakeszi Vadasparkban

dec 14 • LifeStyle • Impress Magazin

Az Állatok karácsonyán személyre szabott ajándékokat kapnak az állatok december 20-án a Budakeszi Vadasparkban.

Az Állatok karácsonya programot már több éve szervezi az intézmény, azonban a kert lakóit először lepik meg a gondozók valódi ajándékokkal.

Karácsonyfa ehető díszekkel

A látogatók megnézhetik, hogyan fogadják a park lakói a számukra, személyre szabottan készített meglepetéseket. A mosómedvék és a nyestkutyák egy-egy speciális ajándékdobozt kapnak, amelyben legkedvesebb csemegéiket, kekszet, száraz kutyatápot és mogyorót találnak majd. Az aranysakálnak, a patkányoknak és az állatsimogatóban élő állatoknak; a vaddisznóknak és a dám szarvasoknak pedig saját karácsonyfát állítanak, amelyre almából, sárgarépából, mogyoróból készült különleges, ehető díszek kerülnek fel.

Az állatok megajándékozásán túl a kert vezetett sétát is szervez a „bibliai állatok” között. Ezen a programon a résztvevők közelebbről megismerhetik a parkban élő juhokat, kecskéket, galambokat, szamarakat, bivalyokat és szarvasmarhákat, de a séta során útba ejtik a sasok, rókák, farkasok, medvék, szarvasok, disznók kifutóit is. A vezetett séta után a kisragadozók etetését is figyelemmel kísérhetik a parkba érkezők.

Zentai Bogi

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »