ARTplacc fesztivál Tihanyban

júl 11 • Kult & Art • Impress Magazin

Tihanyban július 16-tól 20-áig immár negyedik alkalommal tartják meg az ARTplacc Kortárs Művészeti Fesztivált.

A fesztivál elsősorban a hazai és nemzetközi kortárs képzőművészet professzionális bemutatására alakult. Idén a világ 20 országából érkeznek művészeti produkciók.

GALÉRIAplacc

Az ARTplacc hagyományos helyszíne a GALÉRIAplacc, ahol a kezdetek óta élvonalbeli kereskedelmi galériák állítják ki az általuk képviselt művészek alkotásait. A fesztivál idei, 4. kiadása a sorozat történetében először fogad be független szervezeteket és alkotócsoportokat (non-profit és for-profit), amelyek a képzőművészet mellett a design, az építészet, az urbanisztika vagy az ökotudatos, társadalmi szerepvállalás területeinek aktivitásaiból hívják fel a figyelmet a legutolsó fejleményekre.

Art and Food

A vizuális művészeti programlista mellett a társművészetek és a kultúra más területei is rendhagyó partnerei a fesztiválnak, így az előadóművészet vagy a gasztronómia. Az Art and Food II. Tihanyi Gasztro Művészeti Napok az ARTplaccal párhuzamosan futó rendezvény. Az esték audiovizuális élményvilágának létrehozásáért meghívott DJ és VJ fellépők felelősek.

Helyszín: Tihanyi rév
Időpont: 2014. július 16-20.

Zentai Bogi

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »