Adventi kalendárium saját kézzel

dec 7 • Enteriőr • Impress Magazin

A saját kézzel készített tárgyak meghittebbé teszik az ünnepet, és otthonosabbá varázsolják a lakásunkat is.

Egy ötletes, jópofa adventi kalendárium tele meglepetésekkel minden nap mosolyt varázsol az arcunkra. Minden napra egy apró öröm, „sk”.

24 apróság dobozba zárva

A különböző mintájú dobozokból készült adventi naptár olyan, mint egy kirakós játék. A dobozokra ragasztott számok árulják el, hogy aznap melyik et szabad kinyitni. Az apróságokat kisméretű papírzacskókba is elrejthetjük, melyeket csipesszel rögzíthetünk egymás mellé. Mindkét megoldás nem csak nagyon kreatív, hanem különleges dekoráció is egyben.

111szerk

Az ajándékfa kalendárium

A meglepetésekkel teli kis dobozokat akár egy fa ágaira is felakaszthatjuk, így az adventi naptárunk egy valódi ajándékfává változik. A csomagokra üzeneteket is írhatunk, melyek az adott napra szólnak. Ha pedig szeretnénk a karácsonyi hangulatot megidézni, apró fenyőfa díszt is ragaszthatunk a kis dobozok tetejére. A dátumokat zászlók mutatják, ami szintén egy jópofa, egyedi ötlet.

2222szerk

Kedves, bájos, ötletes

A színes szalaggal átkötött apró csomagok nagyon jól mutatnak egymás mellett a falon, pláne, ha jópofa, mintás csipeszeken lógnak. Még a dátumot jelző számlapok is passzolnak a kompozícióhoz. A számokkal felcímkézett aprócska zoknik pedig már ránézésre is mosolyt csalnak az arcunkra, még mielőtt a meglepetést kibontottuk volna.

3333szerk

Tihanyi Petra

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »