A tökéletes cipők nyári esküvőkhöz

máj 3 • LifeStyle • Impress Magazin

Egy esküvő mindig különleges alkalom volt és lesz is. Itt a résztvevők és persze a pár is igyekszik minden apró részletre hangsúlyt fektetni, odafigyelni arra, hogy minden egységes legyen. A tökéletes ruha kiválasztásán túl azonban kiemelten fontos szerepet kap a kényelmes lábbeli, egy olyan cipő, amiben gond nélkül végig tudjuk táncolni az egész éjszakát.

Az elegancia és a kényelem kettőse mellett azonban nincs mindig egyszerű dolgunk, főleg egy nyári esküvőnél, ahol szinte biztosan leolvad rólunk minden. Az alábbi cikkünkben segítséget nyújtunk a választáshoz.

Elegáns esküvői cipők

A Borgo.hu esküvői cipői között számtalan olyan típust találni, ami nemcsak szép, de elegáns is. Figyelembe kell azonban venni, hogy milyen jellegű helyszínre vagyunk hivatalosak. Amennyiben elegánsabb esküvőről van szó, például egy szállodáról vagy kastélyról, akkor ott érdemes a klasszikusabb változatok között keresgélni. Egy letisztult és szolidabb zárt körömcipővel biztosan nem lövünk mellé. Nyári esküvőn ráadásul a fekete sem kötelez, bátran nézelődjünk az ezüst, az arany, a bézs vagy a színes magas sarkúk között.

A Tamaris rózsaszín cipője a stílus és kényelem tökéletes ötvözete. Bármely nő megjelenését feldobja és biztosítja a napközbeni kényelmet. A divatos magas sarkú kiváló megoldás esküvőre, hiszen minőségi anyagból készült, biztonságosan viselhető, minden terepen megállja a helyét. Nem beszélve arról, hogy ez pont egy olyan darab, amit máskor, a hétköznapok alkalmával is nyugodtan viselhetünk. A TOUCH-it technológia gondoskodik a maximális kényelemről.

Lazább cipő a nyári eseményekre

Amennyiben az esküvő nem túl formális, szabad kezet kapunk a viseletet illetően, hiszen ha kerthelyiségben vagy vízparton rendezik, akkor választhatunk bohémabb lábbeliket is. Egy laza éktalpú szandállal senki sem tud mellélőni, de jó megoldást jelenthet egy lapos talpú változat is. Attól függően érdemes választani, hogy melyikben érezzük magunkat kényelmesen és tudjuk azt viselni egy egész napon át.

A nyári estéken mérvadó, hogy vajon mennyire lesz meleg. Éppen ezért nem árt figyelembe venni, hogy az adott lábbeli légáteresztő anyagból készül vagy sem. Mivel várhatóan sok órán keresztül viseljük majd az adott darabot, így érdemes minél nyitottabbat választani, esetleg olyat, aminél a felsőrész textilből készült.

Lapos talpú megoldások

Nem mindenki tud vagy szeretne magassarkúban vagy telitalpú cipőben megjelenni. Szerencsére nekik is lehetőségük van elegánsan felöltözni. A lazább ceremóniákra bátran viselhetünk laposabb lábbelit. Bár itt ugyanúgy fontos, hogy mindig az alkalomhoz illőt válasszuk, egy elegánsabb szandál vagy egy balerinacipő az, ami szóba jöhet. A papucsokat felejtsük el, azok még mindig inkább a strandra valóak.

Fontos tehát, hogy a választás során mindig törekedjünk az eleganciára és a kényelemre. Az alkalomhoz illő stílusban öltözzünk fel és válasszuk ki a kiegészítőket, akár a cipőről, akár a táskáról vagy az ékszerekről van szó.

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »