A tetőtéren jakuzzi és napozó lesz a Rudas fürdőben

okt 25 • LifeStyle • Impress Magazin

Megkezdődött a Rudas Gyógyfürdő felújítása, mely új medencékkel, élményfürdővel és szauna-világgal lesz gazdagabb.

A közel egy évig tartó felújítás során kialakítanak egy új élményfürdőt, és az eddig kihasználatlanul álló, leromlott állapotú déli épületrész megjelenésében is szembeötlő változások lesznek.

Új medencék és szauna-világ

A rekonstrukció a fürdő területének növelésével, az új medencék és a szauna-világ kialakításával több, mint 2 550 négyzetméteres területet érint.

A megújult Rudas Gyógyfürdő látványterve

A megújult Rudas Gyógyfürdő látványterve

A rekonstrukció elsődleges célja az egykori palackozó üzemnek a fürdőhöz csatolása, az épület felújítása és ellátása a fürdő profiljához illő funkciókkal. Ennek megvalósításához a fürdőn belüli közlekedés és a vendégek öltöző tereinek átszervezése is szükséges.

A megújult Rudas Gyógyfürdő látványterve

A megújult Rudas Gyógyfürdő látványterve

A beruházás során kialakítanak egy földszinti medenceteret, ahová két közepes és két kisebb, úgynevezett merülő medencét építenek, a terület a meglévő uszodából közvetlenül elérhető lesz. Az emeleten egy, az utcáról is megközelíthető, közel 250 négyzetméteres étterem várja majd a vendégeket. A tetőteraszon napozóterasz és jacuzzi fog üzemelni. A jelenlegi uszodához csatlakozó vendég és személyzeti öltözőket magába foglaló épületrészben pedig egy több mint 500 négyzetméteres szauna-világot hoznak létre.

MTI/ Zentai Bogi

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »