Útmutató az ideális webtárhely csomag kiválasztásához

márc 11 • egyéb • Impress Magazin

Amiért fizetni kell, annak kapcsán az ember általában igyekszik megfontolt döntést hozni. Noha a webtárhelyek ára nem elhanyagolható szempont, vannak más dolgok is, amiket érdemes számba venni a tárhely kiválasztása előtt.

Mit tartalmaz a csomag?

A legfontosabb kérdés az, hogy a kiszemelt webtárhely csomag mit tartalmaz pontosan? Természetesen nem mindegy, hogy 2, 5, 10 vagy 20 GB tárhely áll rendelkezésre, esetleg ennél is több. Továbbá az is lényeges, hogy vannak-e különféle megkötések.

Az AB Plusznál az addon domainek számát illetően nincs limit, de nem vonatkozik megkötés a mysql adatbázisra és az e-mail-címekre sem. Ennél a szolgáltatónál minden egyes csomagnak részét képezi az alaptól a mediumon és a maxin át a gigáig az SSD RAID-10 ultra rendszer. További jó hír, hogy a cpanel tárhelykezelő magyar nyelven használható.

Mindez tehát azt jelenti, hogy ha előfizetsz egy tárhely csomagra, akkor több egyedi internetes azonosítót is ki fogsz tudni szolgálni vele.

Létező domainedet is átregisztrálhatod

Amennyiben meggyőztek az előnyök, bátran átregisztrálhatod a korábban máshol regisztrált domained az AB Pluszhoz. Mindez különösebb probléma nélkül megvalósítható.

Ebben az esetben nincs más teendőd, mint kiválasztani valamelyik AB Plusz által kínált tárhely csomagot, majd klikkelj a Megrendelem gombra. Ezt követően meg is kezdődik a megrendelés folyamata. Értelemszerűen add meg a rendszer által kért adatokat, majd ha mindent jól csináltál, a rendszer automatikusan küldeni fogja a proforma számlát.

Ha befizetted a számlán szereplő összeget, és megérkezik a pénz a szolgáltatóhoz, akkor meg fogod kapni a webtárhelyhez szükséges belépési adatokat. Ezek ismeretében a domain átregisztrálását megelőzen be tudod majd állítani az e-mail-címedet, és a weboldalad feltöltésére is alkalom adódik. Ez azért nagyszerű lehetőség, mert így úgy tudod átköltöztetni a weboldalad, hogy nem is kell leállás miatti kieséssel kalkulálnod. Ráadásul ily módon még a levelezéseid kapcsán sem lesz semmiféle bökkenő.

Ha végeztél a weboldalad feltöltésével, akkor ezt egy e-mail formájában jelezned kell az AB Plusz számára. Ők csak ekkor fogják elindítani a domain átregisztrálását, így minden biztonságosan és zökkenőmentesen mehet végbe. Amennyiben kérdésed volna az átállás kapcsán, vagy segítségre volna szükséged, az AB Plusz ügyfélszolgálatára mindenben számíthatsz.

Garancia a sikerre

Az AB Plusz csapata biztos abban, hogy ha őket választod, nem fog csalódás érni. Éppen ezért kínálják fel minden új ügyfelüknek a 30 napos pénzvisszafizetési garanciát.

Ennek lényege, hogy gyakorlatilag kockázatmentesen tudod kipróbálni a cég webtárhely szolgáltatását. Ha nem vagy 100%-ban elégedett azzal, amit kaptál, akkor 30 napon belül élhetsz a lehetőséggel, és visszakérheted a pénzedet. A már befizetett webtárhely díját ez esetben maradéktalanul vissza is fogod kapni, kérdés nélkül.

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »