Kandalló a fürdőszobában

okt 22 • Enteriőr • Impress Magazin

Ropog a tűz és csobog a víz…A két ellentétes elem úgy tűnik, jól megfér egymás mellett a kandallókkal kombinált fürdőszobákban. 

A tűzhely melege

Első hallásra merész ötletnek tűnhet a kandalló megjelenítése a fürdőszobában, mégis egyre népszerűbb. Talán épp azért, mert olyan különleges élményt nyújt.

2szerk

Bensőséges hangulat

Ebben a fürdőszobában szintén nincs szükség se fűtésre, se világításra, ugyanis a hőt és a fényt is valódi tűz szolgáltatja. Íme, egy modern kandalló, ahol nem a faágak égnek, de a látvány annál megkapóbb.

1szerk

A vidéki házban

Érdekes és látványos megoldás a téglákra épített modern kád, amely egyszerre hozza vissza a vidéki ház természet közeli hangulatát, ugyanakkor a fürdőzés mégis a luxus érzését nyújtja. Ahogy gőzölög a víz a gyertyafényes félhomályban, egyszerre minden gond elszáll.

3szerk

Egy fantasztikus design

Belépett a természet a fürdőszobába, és olyan meghitt hangulatot varázslt, hogy már csak a madárcsicsergés hiányzik ebből a különlegesen kialakított fürdőszobából, ahol még egy szauna és egy kandalló is helyet kapott. A lekerekített fürdőkád a hatalmas tájkép előtt kis tó hangulatát idézi.

11

Süllyesztett kád a nappaliban?

Egyre népszerűbbek a padlóba süllyesztett kádak különféle változatai. A nappali kellős közepébe kihelyezett kád azonban meglehetősen furcsa megoldás. A falban függőlegesen futó mélyedésbe helyezett farönkök látványa stílusos, passzol a letisztult stílusú minimál dizájnhoz.

12

Hangulatos merülő kerti panorámával

A kandalló előtt egy kör alakú kőmedence található kád helyett, amely szintén nem egy hétköznapi megoldás, a kerti panoráma azonban nagyon hangulatossá teszi a modern kandallóval felszerelt fürdőszobát.

13

Süllyesztett fürdőkádak keleti stílusban

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »