A természet apró élőlényei egy fotós szemével

máj 7 • LifeStyle • Impress Magazin

Az emberi szem keveset lát a valóságból, az apró élőlényeket gyakran észre sem vesszük. Vladim Trunov fotóin keresztül bepillanthatunk a természet mikrovilágába. 

Vladim Trunov csodaszép természetfotóin és pillanatfelvételein olyan életképeket, mozdulatokat láthatunk, melyeket ritkán figyelhetünk meg. Kamerájával a természet mikrovilágának életképeit örökíti meg.

Vladim Trunov 1

Apró élővilág pillanatképekben

A fiatal természetfotós képein láthatjuk, ahogy egy katicabogár utazik csigaházon, vagy épp behúzódik egy gomba kalapja alá az eső elől, ahogy egy esőcsepp lóg egy pindurka gomba karimáján, vagy amikor két ázó-fázó csiga találkozik egymással egy fűszálon.

Vladim Trunov
Vladim Trunov 2

Esőcseppek tükröződő világa

Vladim számára nem csak az apró élőlények, hanem az esőcseppek is magával ragadó látványosságok. Szereti megörökíteni, ahogy az vízcseppek díszítik a fűszálakat, pókhálókat, és szereti elkapni azt a pillanatot, amikor épp a víztócsába pottyan egy vízcsepp, koncentrikus köröket alkotva a vízben.

Vladim Trunov
Vladim Trunov 6

Találkozások…

A fotósorozatban több képen is megörökíti, ahogy két pici élőlény találkozik egymással. A képeken megfigyelhetjük, hogyan kommunikálnak egymással ezek az apró élőlények.

Vladim Trunov fotói

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »