Színes üvegházikó áll a Brooklyn Bridge Parkban

okt 14 • Kult & Art • Impress Magazin

A színes üvegház az októberi Dumbo művészeti fesztiválra készült, mely ékszerdobozként áll kivilágítva a Brooklyn Bridge Parkban.

Tom Fruin szobrász alkotása, a Reflection/ Kolonihavehus több szinten üzen a közönségnek. A színes tükröződő üvegház egyfajta társadalmi tükörként áll a parkban a fesztivál idején.

Két művész be is költözött a házba

A belülről megvilágított üvegházba a fesztivál idejére ideiglenesen be is költözött a CoreAct duó két előadóművésze, akik részt vettek a Dumbo fesztivál egyik közös produkciójában. A Reflection project egy költői értelmezés mely a napi döntéseket vagy nem a döntéseket és azok következményei illusztrálja, illetve a közös jövőnket mutatja be.

11

„Sodródás helyett hozd meg a saját döntéseidet”

A Visszatükrözés elnevezésű project egy művészi megoldás, mely több szinten ad tapasztalást. A közönség megcsodálhatja az alkotást akár csak kívülről, mint egy szép művészi alkotást, vagy akár belülről, megértve a két művész üzenetét, akik arra sarkallnak, hogy sodródás helyett hozd meg a saját döntéseidet.

22

A két művész a mindennapok dilemmáit és a városi életmód paradoxonjait ábrázolják, akik elvesztették a diszkriminatív képességüket, és csapdába estek, ezzel állítva tükröt a jelenlegi társadalmi minták elé.

Zentai Bogi

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »