Szeptemberben jön a Színházak éjszakája

szept 12 • Kult & Art • Impress Magazin

Idén huszonöt budapesti színház hatvanegy helyszínen várja interaktív, rendhagyó és különleges produkciókkal a közönséget szeptember 19-én, a Színházak éjszakáján.

A negyedik Színházak éjszakáján a résztvevő teátrumok idei új bemutatóikra szeretnék felhívni a figyelmet, emellett a kulisszák mögé is betekinthetnek a látogatók. A több száz program – akárcsak az elmúlt években – egyetlen karszalaggal látogatható.

Előadások rendhagyó helyszíneken

A Színházak éjszakáján az érdeklődők a színházak nézőterei mellett többek között az előcsarnokokban, a próbatermekben, a lépcsőházakban és a padlásokon is láthatnak előadásokat.

Az Átrium Film-Színháznak helyet adó Mozsár Kávézóban táncworkshop, a Centrálban karaoké és beszédtechnika, a Dumaszínházban daldélután és stand-up, a Játékszínben és a József Attila Színházban interaktív gyermekprogramok és talkshow, a Jurányiban óriásbuborék-show, a Karinthyban vicces tárlatvezetések várják a látogatókat.

A Katonában egyebek mellett felnőtteknek szóló workshop, a Kolibriben diavetítés, a Madáchban gramofonslágerek, az Operában kulisszatúra, a MU Színházban interaktív táncóra, a Nemzetiben nyílt próbák és beszédóra, az Ódry Színpadon impro maraton, az Örkényben épülettörténeti kalandozás, a Pinceszínházban versszínház, a Radnótiban zenés est, a Rózsavölgyiben Lyukasóra, a Szkénében felolvasószínház, a Tháliában kuplék, a Trafóban olvasópróba, az Újszínházban mesepremier is szerepel a programkínálatban.

A részletes programokról a www.szinhazakejszakaja.hu oldalon olvashatnak az érdeklődők.

Zentai Bogi

Kapcsolódó cikkek

Megjegyzés írás zárolva!

« »